CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 465 din 09 aprilie 2012        Toate Articolele Autorului

Lansarea cărţii
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lansarea cărţii “Ochi de copil “ de Maria Lucia Rebrean 
  
În după amiaza zilei de 9 aprilie a avut loc la Librăria “Cărturăreşti” lansarea cărţi de proză scurtă”Ochi de copil “ a elevei Maria Lucia Rebrean, ce studiază în Belgia, carte care a primit premiul pentru debut în proză, pe anul 2011, din partea Ligi Scriitorilor Români. 
  
Manifestarea, la care a participat un numeros public, a fost deschisă de directoarea şcolii Elf , profesoara Carmen Costina, care a vorbit despre activitatea şcolară a fostei eleve, după care a dat cuvântul scriitorului Al.Florin Ţene, preşedintele Ligi Scriitorilor ce a vorbit despre carte şi meseria de scriitor. Acesta i-a înmânat tinerei autoare Diploma de Excelenţă şi un pachet de cărţi din partea Ligi Scriitorilor.În continuare scriitorul Gavril Moisa, secretarul general al Ligi Scriitorilor, bunicul autoarei, a evidenţiat evoluţia manuscrisului până a văzut lumina tiparului. 
  
În încheiere a vorbit profesoara Ioana Iovănaş care în cuvântarea sa a subliniat, printre altele, calităţile pe care le are fosta ei elevă. 
  
În încheierea, tânăra autoare a acordat autografe pe cartea sa. 
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Lansarea cărţii Ochi de copil , de Maria Lucia Rebrean / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 465, Anul II, 09 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!