AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 732 din 01 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

Lansarea Anuarului nr.3, al Ligii Scriitorilor, Filiala Timişoara Banat
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cronică de Doina Drăgan  
 
DOINA DRAGAN 22 decembrie 2012 Lansarea Anuarului Asociatiei”Liga Scriitorilor”Filiala Timisoara Banat Nr.3 cu titlul:”De la scriitorii banateni catre toti romanii”.  
 
Coordonatori prof. Doina Dragan si prep. univ. Andreia- Elena Lampinen-Anucuta.  
 
Doamna Andreia-Elena Lampinen-Anucuta a deschis sedinta din luna decembrie 2012, a salutat pe cei prezenti si a prezentat tema intalnirii: 1.primiri de noi membri.2.lansarea Anuarului Nr.3 si 3.prezentarea revistei „Agora literara”.  
 
Doamna presedinta Doina Dragan a inmanat Decizia si carnetele noilor memebri:Brutiu Bacicu Florica si Indricau Vasile Ioan, pe care i-a felicitat  
 
Coordonatoarea Andreia-Elena a adus un cuvant de apreciere tuturor membrilor filialei care au scris despre activitatile lor in acest Anuar si, impreuna cu Doina Dragan au expus tema capitolelor din aceasta lucrare.  
 
Conf. univ.dr. Constantin Strunga a adus multumiri Ligii Scriitorilor, presedintelui LSR domnul Al. Florin Tene, filialei Timisoara Banat si Doinei Dragan presedinta filialei, pentru activitatea desfasurata.  
 
Despre Anuarul Nr.3 a facut o vasta cronica prof. Mariana Strunga, aprecieri care sunt rod al muncii membrilor filialei si al coordonatorilor volumului.  
 
Aceasta carte a aparut si a fost editata de LSR_Filiala Timisoara Banat si a fost cofinanatata de Consiliul Judetean Timis prin Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, au spus coordonatoarele, dupa care a urmat distribuirea gratuita a Anuarului Nr.3.  
 
Doina Dragan a prezentat apoi revista:”Agora literara” si s-a distribuit doritorilor.  
 
Prima intalnire din 2013 va avea loc in data de 19.01.2013.  
 
FilialaTimisoaraBanat : ureaza:”La multi ani 2013”tuturor membrilor LSR si cititorilor acestui material  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Lansarea Anuarului nr.3, al Ligii Scriitorilor, Filiala Timişoara Banat / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 732, Anul III, 01 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!