AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 219 din 07 august 2011        Toate Articolele Autorului

Lansare de carte - Românaş la San Francisco
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

"Colaboratorul nostru, Viorel Vintilă, stabilit de 16 ani în SUA, va lansa duminică cartea de eseuri "Românaş la San Francisco". 

Cartea apărută la editura bucureşteană ANAMORAL este o selecţie de eseuri, o parte publicate şi în ziarul Braşovul Tău, ale unui român plecat în cautarea El Dorado-uli american. O carte în care un braşovean plecat în State de 16 ani îşi descarcă sufletul cititorilor cu poveşti din State adunate, dar şi eseuri vis a vis de atitudini româneşti. 

Cartea mai conţine şi interviuri luate de autor unor artişti români care au ajuns pe pâmânt american. "Viorel Vintilă este omul pe care el poţi citi cu plăcere în zilele cu ploaie şi în momentele pesimiste" cum îl descrie editorul, George Roca. 

Pentru cei care doresc să-l cunoască personal pe scriitor, lansarea cărţii are loc de la ora 17.00, la restaurantul Trattoria, de pe strada Brânduşelor, nr.100." 

SURSA: http://www.brasovultau.ro/Lansare-de-carte-Romanas-la-San-Francisco-47077.html 

Referinţă Bibliografică:
Lansare de carte - Românaş la San Francisco / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 219, Anul I, 07 august 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!