AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 448 din 23 martie 2012        Toate Articolele Autorului

LANSARE DE CARTE LA GALAŢI: VERA CRĂCIUN -
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Iată-mă că am bucuria şi posibilitatea să aduc la cunoştinţa celor interesaţi că, la Galaţi, în ziua de 6 aprilie 2012, orele 16,oo, Clubul Sidex va găzdui o lansare de carte.  
Este vorba de volumul de versuri Doruri albe, autor Vera Crăciun, prietena virtuală a multora dintre dumneavoastră - cei care citiţi aceste rânduri, prietena poeziei şi a tuturor cititorilor de poezie. Pentru Vera este a doua carte de autor. Este volumul pentru care am realizat prefaţa oferită public, nu de mult, în aceste pagini.  
În afara celor menţionate în anunţul oferit mai sus, vă pot informa că la această sărbătoare a cărţii şi-au anunţat dorinţa de participare mai mulţi prieteni şi colegi de muncă ai autoarei, dar şi câteva personalităţi care au confirmat deja că vor fi prezente. Dintre acestea, în ordine alfabetică, vă prezint doar pe primele trei:  
 
- Cezara ADAMESCU– poetă, prozatoare, eseistă, dramaturg şi critic literar, membră a Uniunii Scriitorilor din România. Opera sa, deosebit de variată şi plină de conţinut, cuprinde în jur de O SUTĂ de titluri. În plus, Cezara Adamescu are numeroase colaborări cu publicaţii din ţară şi din străinătate. A fost şi este redactor la multe ziare şi reviste On Line. În prezent este secretar general de redacţie la Revista de cultură universală Regatul Cuvântului – publicaţie lunară fondată de poetul N. N. Negulescu, editată sub egida Ligii scriitorilor Români în parteneriat cu M.T.T.L.C. Universitatea Bucureşti.  
 
- Angela BACIU– poetă, publicistă, promotor cultural, membră a Uniunii Scriitorilor din România. Printre altele, este colaborator la diferite ziare şi reviste (scrise şi OnLine) din ţară şi din străinătate şi, în acelaşi timp, iniţiatoare de proiecte culturale, festivaluri de poezie, lansări de carte, cenacluri, antologii etc. A scris mai multe volume de poezie, proză, publicistică. Domnia sa, adresându-se femeilor, susţine că „Visul fiecărei femei este important şi trebuie să credem în noi. E moştenirea noastră cea mai de preţ. Ce putem face pentru cei din jur? Totul: să ne dăruim, să ne ajutăm şi să iubim omul, fără să aşteptăm nimic în schimb”. Sunt de acord cu domnia sa!  
 
- Paul Sân-PETRU – cu numele de familie CIORCIU, este „medicul cu suflet la Galaţiului”. Ca medic, este cunoscut de tot municipiul Galaţi, de cetăţeni din judeţ şi de mulţi oameni de dincolo de hotarele judeţului, ca pensionar este cunoscut de aceeaşi oameni, iar ca poet şi scriitor este cunoscut şi apreciat de toţi iubitorii din zonă şi din afara ei, inclusiv de dincolo de hotarele naţionale. A scris peste douăzeci de cărţi, în majoritate volume de poezie. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Este o personalitate culturală apreciată în ţară cât şi în străinătate. Printre altele, domnia sa mărturiseşte: „Ca orice hipersensibil la dragoste, nu întotdeauna am scris din bucuria dragostei, ci mai mult din tristeţea dragostei". Îl înţeleg foarte bine…!  
 
Pe parcurs, este posibil să intervin pentru a întregi această listă.  
Până atunci, doresc organizatorilor evenimentului şi autoarei volumului de poezii Doruri albe succes deplin în toate planurile!  
Referinţă Bibliografică:
LANSARE DE CARTE LA GALAŢI: VERA CRĂCIUN - DORURI ALBE / Marian Malciu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 448, Anul II, 23 martie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!