CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Corina Lucia Costea         Publicat în: Ediţia nr. 165 din 14 iunie 2011        Toate Articolele Autorului

Invitaţie la o lansare de carte, Corina-Lucia Costea
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu deosebită plăcere vă invit marţi, 14.06.2011, la ora 11,00, la Colegiul Naţional “C.D.Loga” din Timişoara, sala 13, să ne bucurăm împreună de primul meu volum de proză scurtă: 
  
Flori în clepsidră 
  
apărut la Editura SINGUR, Târgovişte. Prefaţa aparţine editorului, scriitorul Ştefan Doru Dăncuş, iar textul copertei finale redactorului-şef al revistei „Vatra veche”, scriitorul Nicolae Băciuţ. Referinţe critice au redactat, de asemenea, Octavian Lupu, redactorul publicaţiei Confluenţe Româneşti şi Cătălin Nicolae Moldoveanu, directorul revistei Zeit, cărora le mulţumesc, pentru că mi-au fost alături mereu şi m-au încurajat. Coperta a fost realizată de artistul plastic timişorean Camil Mihăescu. 
  
Mulţumiri îi adresez şi jurnalistului Octavian Curpaş, primul care mi-a publicat un text, în revistele Phoenix Mission şi Saltmin/Armonia. 
  
Vă aştept, cu drag şi cu emoţie! Prezenţa dumneavoastră m-ar onora! 
  
Timişoara, 12.06.2011 Corina – Lucia Costea 
  
 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Invitaţie la o lansare de carte, Corina-Lucia Costea / Corina Lucia Costea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 165, Anul I, 14 iunie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Corina Lucia Costea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Corina Lucia Costea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!