CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 10 din 10 ianuarie 2011        Toate Articolele Autorului

Lampadarul de Aur
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 

Deşi fondată doar în 1993, noi, editorii, încă din anii '70 am fost preocupaţi de literatura creştină bună, care, în acele condiţii, era greu de găsit.

A fost o adevărată revoluţie în vieţile noastre când, pentru prima dată în anii aceia, am citit "Viaţa creştină normală" de Watchman Nee. Revelaţia primită cu acea ocazie a schimbat radical cursul vieţii noastre.

Chiar şi pe vremea aceea am căutat să multiplicăm şi să distribuim, în măsura posibilităţilor, o astfel de literatură celor doritori de hrana spirituală tare.
În împrejurări special pregătite de Domnul, în 1993 am înfiinţat Editura Lampadarul de Aur. Scopul ei a fost, şi sperăm că încă este, acela de a furniza hrană spirituală pentru cei flămânzi şi de a-l face pe poporul lui Dumnezeu conştient de chemarea cerească a Adunării lui Isus Cristos, astfel ca, atunci când El va veni în slavă, să găsească o Mireasă pregatită să-I iasă în întâmpinare.
 
Publicarea de literatură creştină o considerăm o misiune ce ne-a fost încredintată de Dumnezeu, şi nicidecum o afacere.  

Publicăm în general lucrări ale unor autori creştini clasici cum ar fi: T. Austin-Sparks, Watchman Nee, Andrew Murray, Oswald Chambers, A. W. Tozer, A. B. Simpson, G.H. Lang, Amy Carmichael, Major W. Ian Thomas etc., dar şi lucrări ale unor autori creştini contemporani: Stephen Kaung, Lance Lambert, John Saunders, Kit Mays, Christian Chen, DeVern Fromke, autori care, în scrierile lor, vorbesc despre nădejdea chemării Lui, despre bogăţia moştenirii lui în sfinţi, despre puterea care lucrează în noi, cei care am crezut, dar şi despre Adunarea care este trupul Lui, plinătatea lui Cristos.
 
Rugăciunea noastră este ca această literatură să contribuie la pregătirea poporul lui Dumnezeu pentru foarte apropiata întâlnire cu Cristos.  

Vizitaţi www.lampadaruldeaur .
 
 
Referinţă Bibliografică:
Lampadarul de Aur / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 10, Anul I, 10 ianuarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!