AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 217 din 05 august 2011        Toate Articolele Autorului

La Mulţi şi Fericiţi Ani, Octavian Curpaş!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pe 5 august 2011, jurnalistul american de origine română Octavian Curpaş din Phoenix, Arizona, SUA, adaugă încă un an în buchetul vieţii.  
  
În această zi specială, publicaţia „Confluenţe româneşti” îi transmite acestuia cele mai frumoase gânduri, sănătate, succes, belşug. Îi dorim lui Octavian Curpaş o viaţă plină de lucruri bune, armonie, optimism şi cât mai multe dorinţe împlinite.  
  
Fie ca şi de acum înainte, condeiul lui să le ofere cititorilor mesaje inspirate, care să le aducă senin în privire şi pace în suflet.  
  
Îi dăruim lui Octavian Curpaş flori de ziua sa de naştere şi îl invităm să le vizualizeze în albumul de fotografii ataşat.  
  
 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Mulţi şi Fericiţi Ani, Octavian Curpaş! / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 217, Anul I, 05 august 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!