AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 549 din 02 iulie 2012        Toate Articolele Autorului

LA MULTI ANI,POETULUI IONEL MARIN,ORGANIZATORUL FESTIVALULUI NATIONAL DE CREATIE LITERARA

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista universală de atitudine şi creaţie Armonii Culturale, îl aniversează astăzi, 2 iulie 2012, pe redactorul-şef adjunct şi unul dintre membrii săi fondatori: poetul IONEL MARIN. LA MULŢI ANI, cu multă sănătate, alături de cei dragi dumneavoastră, dragul nostru prieten, IONEL MARIN! Să vă dea Dumnezeu numai sănătate şi bucurii, pentru a continua să fiţi lumina aprinsă în candela timpului râu, pentru a fi sclipirea neasemuită a stelelor cerului albastru! Să rămâneţi veşnic tânăr, încărcat de nobleţe, altruism, cu imensa dumneavoastră onestitate şi dragoste de oameni, care vă caracterizează. Picăturile de timp să treacă peste dumneavoastră, pentru a vă aduce florile alese ale gândurilor, strânse în frumoasele dumneavoastră creaţii, care sunt pentru noi toţi balsamul miraculos, turnat peste rănile deschise. Membrii colectivului redacţional, alături de cititorii şi colaboratorii noştri, vă urăm, din suflet, un sincer: LA MULŢI ANI!  
 
Umbra zilei  
 
În dimineţi liniştite  
 
Alerg, alerg desculţ,  
 
Cu braţele pline de rouă  
 
Mă sprijin pe amintiri,  
 
Hrănindu-mă din vise stelare.  
 
Privirea s-a împiedicat!  
 
Am rătăcit, m-am rătăcit,  
 
Pe căile cereşti, cu dorul...  
 
Fără busola magică a Domnului,  
 
Nu voi găsi labirintul  
 
Ce duce la izbăvire.  
 
Dorul de albastru,  
 
Devine o tristă iluzie.  
 
Alerg, merg mai departe...  
 
În sfârşit se ivesc,  
 
Poteci nevăzute,  
 
Cu petale de crini risipite...  
 
Între mine şi cer  
 
Necuvintele se furişează,  
 
În tăcerea unei lacrimi.  
 
Adevărul mă trezise,  
 
Intrase în suflet, încolţit,  
 
Cu verdele Speranţei,  
 
Ducând, pe umeri,  
 
Umbra subţire a zilei...  
 
IONEL MARIN - Focşani  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
LA MULTI ANI,POETULUI IONEL MARIN,ORGANIZATORUL FESTIVALULUI NATIONAL DE CREATIE LITERARA BOGDANIA FOCSANI ! / Mihai Marin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 549, Anul II, 02 iulie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!