CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 194 din 13 iulie 2011        Toate Articolele Autorului

LA MULŢI ANI, DOMNULE GEORGE ROCA!!!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Confluenţe Româneşti Internaţionale îl aniversează astăzi, 14 iulie 2011,pe scriitorul, publicistul şi omul de excepţie GEORGE ROCA - din Australia. LA MULŢI ANI, cu multă sănătate, alături de cei dragi dumneavoastră, dragul nostru prieten, GEORGE ROCA! Să vă dea Dumnezeu numai sănătate şi bucurii, spor în tot ceea ce faceţi, cu dăruirea dumneavoastră extraordinară! Membrii colectivului redacţional, alături de cititorii şi colaboratorii noştri, vă urăm, din suflet, un sincer: LA MULŢI ANI! 
  
Deşi stabilit de multă vreme, la celălalt capăt al lumii, domnul GEORGE ROCA păstrează, prin absolut tot ceea ce face acel fior unic românesc, aceeaşi simţire veritabil românească, fiind fără rezerve atras de absolut tot ceea ce se referă la România sau la românii, din întreaga lume. Absolut orice material, pe care editorul George Roca îl trimite spre publicare prietenilor săi, este o bucurie şi în acelaşi timp este o recomandare făcută cu deosebit simţ de răspundere, invitând în concertul cultural românesc naţional sau internaţional doar personalităţi valoroase. Pentru Confluenţe Româneşti Internaţionale, domnul GEORGE ROCA înseamnă foarte mult, în primul rând pentru modul dânsului de a fi, prin profesionalismul şi valoarea sa indubitabil umană, prin eleganţa cu care ştie să cultive prieteniile de foarte bună calitate, între oameni aflaţi, fie şi la antipozi. 
  
Astăzi, 14 iulie 2011, titanului GEORGE ROCA, alături de toţi cititorii şi colaboratorii săi, îi urăm într-un glas, un sincer şi călduros LA MULŢI ANI!!! Maestre, vă iubim şi vă vom cinsti mereu! 
  
Familia CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI INTERNAŢIONALE 
  
14 iulie 2011 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
LA MULŢI ANI, DOMNULE GEORGE ROCA!!! / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 194, Anul I, 13 iulie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!