Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENT
DE PROZĂ

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE PROZĂ


Home > Eveniment > Anunturi > Mobil |   La Liga Scriitorilor Români- Se deschide stagiunea cenaclurilor literare
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Liga Scriitorilor Români 
  
Se deschide stagiunea cenaclurilor literare 
  
După o vacanţă activă binemeritată, Liga Scriitorilor anunţă deschiderea stagiunii şedinţelor de lucru a cenaclurilor literare, 2012-2013, după cum urmează: miercuri, 26 septembrie, orele 11, cenaclul “Vasile Sav “, din cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2, str.Decebal nr.20, (cu precizarea că şedinţele se vor ţine în fiecare ultimă zi de miercuri din lună), iar şedinţa Cenaclului “Artur Silvestri “, din cadrul Filialei Cluj a Ligi Scriitorilor , joi, 27 septembrie, orele 17, la Cercul Militar Cluj-Napoca, Sala Armelor( cu precizarea că şedinţele se vor desfăşura în ultima joi din fiecare lună.). 
  
Sunt invitaţi să participle iubitorii de literatură. 
  
Al.Florin Ţene 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Liga Scriitorilor Români- Se deschide stagiunea cenaclurilor literare / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 628, Anul II, 19 septembrie 2012, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX DE ARTICOLE AUTOR

 
 
CLASAMENT
DE POEZIE

CLASAMENT
SĂPTĂMÂNAL
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!