CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  La Cenaclul VASILE SAV-Medalionul literar
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul ”Vasile Sav “ 
  
Medalionul literar “Mai vine toamna pe la noi ... “ 
  
În cadrul Centrului de Zi pentru Vărstnici nr.2 ( coordonator Maria Bobină ) a început, după o vacanţă de două luni, activitatea Cenaclului literar “Vasile Sav “. 
  
Şedinţa a fost deschisă de scriitorul Al.Florin Ţene, preşedintele cenaclului, care a informat pe cei prezenţi despre activitatea membrilor cenaclului pe timpul vacanţei. 
  
După scurta informare s-a desfăşurat medalionul literar “Carte frumoasă cinste cui te-a scris “, în cadrul căruia a fost lansat volumul de versuri “Versuri şi visuri “ de V.Puiu Sfârlea. Despre carte şi autor a vorbit preşedintele cenaclului, după care autorul a citit din poeziile cuprinse în volum. 
  
În continate a urmat medalionul literar “Mai vine toamna pe la noi ... “, în cadrul căruia au citit din creaţiile lor: Maria Racolţea, Gh.Şoptirean şi Al.Florin Ţene. 
  
Medalionul “Prin adevăr învingem o părerte-Roşia Montană “, în cadrul acestuia a vorbit doamna Maria Buruiană despre exploatarea minieră şi ecologie, făcând aluzie şi la versurile”Munţii noştri aur poartă/ Noi cerşim din poartă-n poartă! “. 
  
Şedinţa viitoare v-a aveal loc miercuri 26 octombrie. 
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Cenaclul VASILE SAV-Medalionul literar Mai vine toamna pe la noi... / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 271, Anul I, 28 septembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!