CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 670 din 31 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

La Cenaclul
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Cenaclul literar “Vasile Sav “  
  
Medalionul literar “ Amurgul vieţii ca un nou început-Gheorghe P.Lăzanu“ 
  
Avînd în vedere că ne aflăm în preajma zilei de 1 noiembrie când comunitatea de credincioşi comemorează “Ziua Morţilor “, omagiu adus înaintaşilor noştri, membri Cenaclului literar ”Vsile Sav “, din cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2,( coordonator Maria Bobină), au deschis şedinţa, condusă de Al.Florin Ţene, preşedintele cenaclului, cu medalionul literar ”În memoria celor de sub brazde ce meditează pentru noi“.În cadrul acestuia au citit poezii din creaţia proprie, dedicate acestui eveniment creştin, următorii: Maria Racolţea, Emil Perşa, Maria Pop, Aurel Chira, Al.Florin Ţene şi Aurel Vuşcan. 
  
În continuare în cadrul medalionului literar “Amurgul vieţii ca un nou început- Gheorghe P. Lăzanu “. Despre unul din membri fondatori al acestui cenaclu, Gh.P.Lăzanu, care are onorabila vârstă de 90 de ani, a vorbit Al.Florin Ţene, Maria Bobină şi Aurel Vuşcan. Aceştia au subliniat activitatea intensă pe tărâmul creaţiei literar-artistice a autorului “Vieţii pe pământ “, chiar dacă Gheorghe P.Lăzanu a ajuns la o vârsta a înţelepţilor. 
  
Şedinţa s-a încheiat cu tradiţionalul medalion istorico-literar ”Prin adevăr învingem o părere- Societatea lui Iisus “. În cadrul acestuia Aurel Vuşcan a făcut o profundă şi competent incursiune în istoria creştinismului. După care au urmat discuţii aprinse. 
  
Viitoarea şedinţă v-a avea loc miercuri, 28 noiembrie, a.c. ora 11. 
  
Al.Florin Ţene 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Cenaclul Vasile Sav / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 670, Anul II, 31 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!