AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 348 din 14 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

La Cenaclul literar
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Cenaclul literar ”Vasile Sav “ 
  
Medalionul literar-muzical “Icoane din note muzicale şi metafore “ 
  
Şedinţa cenacluilui literar ”Vasile Sav “ din cadrul Centrului de Zi pentru Vârstnici nr.2,din Cluj-Naspoca, patronat spiritual de către Liga Scriitorilor Români, din data de 14 decembrie a.c., a fost deschisă de doamna Maria Bobină( coordonatoarea centrului), care a dat cuvântul scriitorului Al.Florin Ţene, preşedintele cenaclului, ce a informat pe cei prezenţi despre activităţile culturale ale membrilor cenaclului în ultima perioadă, după care a prezentat ordinea de zi. 
  
După care a urmat medalionul literar muzical ”Icoane din note muzicale şi metafore “, susţinut de grupul vocal “Speranţa “, condus de prof.Modest Vişoiu, care a interpretat o suită de colinde şi de poeţii Ionel Andraşoni, Antonia Bodea, Vasile B. Gădălin, Vasile Sfârlea, Emilia Tudose, Titian Nica Ţene şi Al.Florin Ţene, care au citit din creaţiile lor inspirate de Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou. 
  
În încheierea şedinţei, a urmat tradiţionalul medalion literar-istoric “Prin adevăr învingem o părere “, susţinut de Aurel Vuşcan. 
  
Aceste două medalioane au fost subliniate de cu vii aplauze din partea numerosului public present. 
  
Viitoarea şedinţă v-a avea loc miercuri, 25 ianuarie 2012, la orele 11, în Sala Cinematografului “Mărăşti “. 
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Cenaclul literar Vasile Sav -Medalionul literar / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 348, Anul I, 14 decembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!