CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 349 din 15 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

La cenaclul literar
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul literar “Artur Silvestri “ 
  
Lansarea antologiei de autor “ Pe strzile lumii “ semnată de  
  
de Gavril Moisa 
  
Şedinţa cenaclului literar “Artur Silvestri “ din cadrul Filialei Cluj a Ligii Scriitorilor Români, condusă de prof.Antonia Bodea, ce s-a ţinut la Cercul Militar Cluj, a fost deschisă de preşedinta cenaclului care a anunţat ordinea de zi. 
  
La început a dat cuvântul scriitorului Al.Florin Ţene care, aşa cum a intrat în tradiţie, a informat pe cei prezenţi de activităţile Ligii Scriitorilor în ţară şi străinătate. 
  
Apoi a urmat lansarea antologiei de autor “Pe străzile lumii “ de Gavril Moisa, apărut la Editura “Grinta”, din Cluj-Napoca, având o prefaţă de Persida Rugu şi o postfaţă de Antonia Bodea. 
  
Despre cartea de poezie a lui Gavril Moisa a vorbit Antonia Bodea care a arătat că poetul “are o conştiinţă mereu trează, mereu cenzurată ce adună în zborul său spre devenire, semne ale identităţii, descifrând în fiorul existenţial, în frenezia trăirii, în foamea de real sau în durerea visării, ipostaza damnatului. “ 
  
Despre autor şi carte au mai vorbit: Al.Florin Ţene, Ionel Andraşoni, Emilia Tudose, Vasile B. Gădălin, Ioan Benche şi Ion Constantinescu. 
  
În continuare a urmat medalionul literar “Colindul ca poezie din miezul cuvântului creştin“, în cadrul căruia au: citit din poeziile lor: Vasile Sfârlea, Emilia Tudose, Ion Hentea, Al.Florin Ţene, Vasile B. Gădălin, Maria Racolţea, Vasile Sfârlea, Gh. Şoptirean, Emil Perşa şi I.Toderici. 
  
Şedinţa s-a încheiat în aplauzele numerosului public present. 
  
Viitoarea şedinţă va avea loc în data de joi, 26 ianuarie 2012, în care se v-a dezbate tema:”Eroii noştri, criminalii lor, din literatura europeană “. 
  
Al.Florin ŢENE 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul literar Artur Silvestri -Lansarea antologiei de autor Pe străzile lumii / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 349, Anul I, 15 decembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!