CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 790 din 28 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

La Cenaclul ARTUR SILVESTRI, de Karina Drăgaş
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Cenaclul literar “Artur Silvestri “ 
  
Medalionul literar “Scriitori clujeni de lângă noi “ 
  
Şedinţa cenaclului literar “Artur Silvestri “, din cadrul Filialei Cluj a Ligii Scriitorilor Români, din data de 28 februarie a.c., condusă de profesoare Antonia Bodea, desfăşurată la Cercul Militar, a avut o bogată ordine de zi. 
  
La începutul şedinţei preşedintele Ligii Scriitorilor Români scriitorul Al.Florin Ţene a prezentat ultimile manifestări culturale şi editoriale ale acestei organizaţii profesionale în ţară şi străinătate. 
  
În continuare a urmat medalionul literar “ Scriitori clujeni de lângă noi“, în cadrul căruia au fost lansate cărţile: “Un început în profesie “(Roman ), de dr.Ştefania Kory Calomfirescu, “Capcanele destinului “, volum de poezii, de Ioan Hentea, “Mestecenii călători “(roman ), de Mircea Roşa-Miro. Despre aceste cărţi au vorbit: Antonia Bodea, Gavril Moisa, Ion Constantinescu,Doina Mărghitaş, Eugen Albu, prof.Onofrie Vinţeler şi Al.Florin Ţene. După care autorii au citit din lucrările lor. 
  
Preşedintele filialei Cluj a Ligii Scriitorilor Iulian Patca a prezentat „Agora Literară “ , nr.18, recent apărută.În care public scriitori din ţară şi străinătate. 
  
În încheiere a urmat un regal de epigrame susţinut de Eugen Albu”Mărţişoare pentru Doamne şi Domnişoare “. 
  
Această şedinţă s-a desfăşurat în prezenţa unui numeros public care a subliniat cu vii aplauze fiecare număr prezentat. 
  
Viitoarea şedinţă v-a avea loc în data de joi 28 martie, unde ne vom bucura de prezenţa Î.P.S. Andrei Andreicuţ. 
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Cenaclul ARTUR SILVESTRI, de Karina Drăgaş / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 790, Anul III, 28 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!