AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Accente >  


Autor: K2 Tv Ro Canada         Publicat în: Ediţia nr. 832 din 11 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

K2 – TV RO CANADA - COMUNITATEA ROMÂNĂ DIN MONTREAL ESTE IN DOLIU !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunitatea română din Montreal a pierdut o mare personalitate; este vorba de domnul IOSIF BOTA care a încetat din viaţă la 9 aprilie 2013. Numele său se leagă în mod deosebit de Asociaţia Românilor din Canada (ARC), fiind unul dintre aceia care în urmă cu 61 de ani, au pus bazele acestei Asociaţii. http://www.arcanada.org  
 
În aceste momente de grea încercare, postul K2-TVRo Montreal, membrii acesteia, care l-au cunoscut, transmit familiei, sincere condoleanţe.  
 
Odihnească-se-n pace !  
 
Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu lui IOSIF BOTA o pot face vineri, 19 aprilie, între orele 2pm-5pm şi 7pm-9pm la  
 
telefon : 514 727-2847.  
Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11am.  
 
***  
 
Asociatia Romana din Canada anunta cu durere stingerea din viata a dl. Joseph Bota.  
 
Membru fondator al asociatiei si pentru multi ani membu al comitetului organizator dl. Bota a reusit in cei ma bine de 60 de ani de activitate comunitara noastra sa pastreze şi sa promoveze valorile artei si culturii romanesti.  
 
Corpul va fi expus vineri 19 aprilie anul curent de la orele 14 la 17 si de la orele 19 la 21, la complexul funerar Magnus Poirier, 6825 Sherbrooke Est, Montreal Qc. H1N 1C7.  
 
Inmormantarea va avea loc a doua zi, sambata 20 aprilie 2013, la aceiasi adresa , la orele 11.  
 
Dumnezeu sa-l odihneasca !  
Comitetul ARC  
Petru Cotnareanu - Presedinte ARC  
 
***  
 
Mesaj din partea grupului de artişti din România: Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, Raul şi impresarul Bebe Mihu  
 
Îndurerată familie şi întristat auditoriu, artiştii din România care au prezentat de mai multe ori spectacole pentru românii din Montreal sunt foarte trişti astăzi pentru că a plecat dintre noi un român adevărat şi o gazdă nemaipomenită, care de fiecare dată când veneam la Montreal ne făcea să ne simţim ca acasă.  
 
Comunitatea românilor din Montreal a pierdut un membru, iar noi artiştii un prieten.  
Dumnerzeu să-l ierte !  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
K2 – TV RO CANADA - COMUNITATEA ROMÂNĂ DIN MONTREAL ESTE IN DOLIU ! / K2 Tv Ro Canada : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 832, Anul III, 11 aprilie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 K2 Tv Ro Canada : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de K2 Tv Ro Canada
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!