CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 769 din 07 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

Globalizarera României şi pericolul islamizării Europei. Cine ne fură cultura.
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: “Ultimul soare negru, înainte de 2081”(ulei pe placaj)  
  
“Fiinţa noastră nu poate fi distrusă, deoarece nu este o organizaţie în sensul obişnuit al cuvântului. În afara ideii nu ne uneşte nimic altceva, iar o idee e indestructibilă”. (George Orwell, 1984)  
  
Dragi prieteni,  
  
în procesul dureros de globalizare forţată a oamenilor şi a cunoştiinţelor tehnice, a bunurilor şi capitalului, a învăţăturilor şi simbolurilor - proces care în ultimul sfert de veac a zdruncinat întreaga omenire, aruncând-o în cinci valuri de criză mondială – vă propun să înfiinţăm în “Fortăreaţa Carpatică” din România un fond de “ajutor voluntar românesc”(după modelul sayanimu-lui din Mossad), după care, prin donaţii de stat şi particulare, să construim împreună un “Oraş Internaţional al Păcii”, cu statut de oraş liber şi independent, în afara oricărei forme de guvernământ. Personal, propun ca acesta să poarte denumirea de “Oraşul Păcii – Terra Mirabilis” sau “Atlantisul - Oraşul Coroanelor”. Locaţia lui ar fi bine să fie în zona Braşovului, sau undeva în centrul ţării, într-un loc cu semnificaţii istorice..  
  
Aceste “Oraşe ale Păcii” nu sunt, desigur, vreo invenţie nouă, ele există în câteva ţări din Europa (Italia, Franţa, Spania, etc.) posibil şi pe alte continente. Acestea au rolul primordial de a ameliora umanitatea şi de a organiza periodic întâlniri la nivel înalt între conducătorii lumii, Stăpânii Lumii & Aristocraţia neagră, Responsabilii Pământului, reprezentanţii marileFamilii Regale şi nu în ultimul rând între laureaţii premiului Nobel şi alte personalităţi culturale şi ştiinţifice din lumea civilizată, pentru a dezbate starea naţiunilor lumii şi problemele fundamentale cu care se confruntă omenirea la nivel social-planetar.  
  
Apoi, în a două etapă, propun ca în acest Oraş al Păcii să înfiinţăm un Centru Cultural Internaţional, care să aibă în obiectul de activitate, printre alte deziderate, reconstrucţia din temelie a României, având rolul de Stâlp Central între Occident şi Orient, şi de mediator între SUA şi Rusia, care doreşte acum refacerea marele imperiu, să sperăm că va fi sub altă formă decât aceea comunistă. Reconstrucţia României este posibilă acum doar prin recunoaşterea oficială de către marile puteri a poziţiei sale de ţară strategică pe harta geopolitică a lumi, aflată între Orient şi Occident. Apoi prin înfiinţarea a trei ministere strategice de bază: Ministerul Tehnologiilor înalte, Ministerul Artei-transformării şi Ministerul religiilor şi al puterilor politice.  
  
Singure, aceste trei ministere strategice, vor reuşi la nivel social-planetar să amelioreze umanitatea, să elimine marile dezechilibre între ţările bogate şi ţările sărace (care sunt acum în faza de pierdere a suveranităţii) şi nu în ultimul rând să transforme UE într-o Cetate Europeană Virtuală (CEV), monitorizată prin satelit. Viitorul Europei şi poate a lumii întregi va fi fără îndoială o Cetate a Ştiinţei şi a Creaţiei de Idei, singura care ar mai putea să-i unească pe toţi cetăţenii planetari, pentru că Ideea de Cetate Virtuală e indestructibilă. O Cetate Virtuală în care Vaticanul împreună cu Biserica ortodoxă (prin cele trei ministere strategice) vor avea misiunea nu numai aceea de creştinare a umanităţii, ci mai cu seamă aceea de a elimina în primul rând cenzura tehnologică a creaţiei de Idei. Da, există această cenzură tehnologică şi de Idei de peste 100 de ani, care frânează trecerea din universul tehnologic – care ne va elibera către nimic – în evoluţia naturală a ştiinţei viului.  
  
Aceste două Biserici creştine, ortodoxă şi catolică, vor avea în viitorul apropiat misiunea de a uni Orientul cu Occidentul şi de a se implica în crearea unui Centru de refugiaţi în România, care să coordoneze şi să gestioneze împreună cu preoţii militari toate “Celulele de criză” ce urmează a se înfiinţa în Europa; crize generate de valurile de revoluţii ale Islamului, dar şi ale Europei, care vor continua în următorii ani. Pe axa creştin, aceste două Biserici vor trebui să se unească cât mai repede, pentru că vor fi primele instituţii responsabile de soarta celor cinci sute de milioane de europeni din UE, care vor fi luaţi cu asalt de Bastioanele islamului instalate deja în toată Europa. Şi, bineînţeles, vor fi responsabile de toate lăcaşele de cult creştin din Europa, care vor fi profanate de invazia Islamului.  
  
Dacă până acum nu am luat în serios acest asalt islamic asupra Europa, acum e momentul să pregătim această osmoză – să sperăm că va fi până la urmă o osmoză naturală, între două religii şi două lumi, diametral opuse, dar care au avut la origine acelaşi Dumnezeu din vechea religie astrală a Soarelui, a Lunii şi a lui Venus. O tragedie sfârşeşte un destin şi o cultură, de exemplu Cultura matrilocală din vechea Europă matriarhală; un ciclu de existenţă, de exemplu, al Atlanţilor şi Lemurienilor; sau o istorie a celei mai mari înşelătorii umane, dacă înţelegem aceşti termeni în sensul de spiritualitate şi de război biologic de epurare genetică. Cu Europa, leagăn al civilizaţiilor lumii, şi în mod special cu România care va fi Stâlpul Central şi Scutul planetar între Orient şi Occident, se va petrece un fapt extraordinar: o osmoză naturală între invadaţi şi invadatori, între cuceriţi şi cuceritori, între învinşi şi învingători, şi nu în ultimul rând între îngeri şi demoni, va constitui începutul unui nou destin pentru Europa şi pentru întreaga planetă Terra.  
  
La sfârşitul “celei de-a Patra Lumi” şi începutul celui de-al Cincilea ciclu de existenţă umană, ne găsim aşadar în faţa unei “tragedii fără morţi”, care va constitui începutul unei noi istorii, al unui nou destin planetar numit Terra Mirabilis, al unui “cer nou” sub un “pământ nou” şi a unui neam înnoit, numit “neamul oamenilor planetari”, o parte dintre aceştia vor deveni “oameni biofotonici”. Cu alte cuvinte, va fi o “tragedie fără morţi”, din care, ca printr-un dublu paradox, nu vor lipsi, desigur, sute de milioane de “morţi electrici”, prinşi sub un Clopot de sticlă într-o imensă pânză de păianjen, ţesută cu ştiinţa zeilor, a mesagerilor şi Cârmuitorilor Eonici, într-o “uriaşă grotă electromagnetică”. Adică, vom fi prinşi precum grecii în văgăuna Ciclopului, aşteptând să le vină rândul să fie mâncaţi.  
  
În cazul nostru, fără precedent în istorie, vom fi “mâncaţi” şi devoraţi noi între noi, de propria noastră “moarte spirituală”, trăind cu viii şi cu morţii laolaltă, în tandemul genetic fiinţă extraterestră – om (ET-X-Y-Z) extins la tandemul om- Codex Alimentarius. Adică, vom intra definitiv într-o formă de comă tehnică şi alimentară, aşa cum suntem acum la nivel social-planetar, după care vom fi autoeliminaţi printr-un experiment genetic şi diabolic, cu ştiinţa zeilor din noi, prin dizarmonia genetică între Codexul Alimentarius (GMO) şi genetica omului. Şi în final vom fi eliminaţi sau salvaţi prin propria noastră explozia şi implozie a ADN-ului nostru primordial al creaţiei ce se perpetuează prin codul nostru genetic, la confluenţa dintre plasma solară şi plasma albastră a magnetismului biotopului nostru terestru  
  
Desigur, această “pseudo gestaţie” osmotică în tandem genetic nu va dura mult, pentru că ingerarea produselor alimentare provenite în baza Codexului Alimentarius (GMO) ne va “ajuta” să facem un salt cuantic, prin homozigotare şi puritate genetică, fiecare cu genele şi cu holograma lui şi toţi laolaltă prinşi în Holograma cosmică, asemenea unor fractali în spaţiul Hylbert, ca nişte “Noduri şi semne” în harta Minţii lui Dumnezeu. Dar, vă asigur că Ieşirea din istoria celei mai mari înşelătorii umane în noua destinialitate, adică în Neantul Divin & Staţia finală – Sfântul Soare, va fi un proces de înluminare, graţie acelei forţe tenace a sufletului viu, românesc, parte din Sufletul lui Dumnezeu, care şi-a învins propria lui “tragedie fără morţi”, dar şi graţiei forţelor Marelui Eon mesianic al acestui pământ românesc, sacru, luminos şi fertil, care îi va asimila pe toţi pământenii şi nepământenii, din toate rasele de oameni de la zei, de oameni creştini, de oameni din oameni, de oameni fără destin şi nu ultimul rând de oameni regali - Atlanţii din Carpaţi!  
  
De fapt, vor fi până la urmă două victorii glorioase: civilizaţia Atlanteeană şi Lemuriană adusă de pe Lună şi din Pământul Interior pe suprafaţa noii planete numită Terra Mirabilis; şi vitalitatea biologică şi spirituală a pământenilor, adaptaţi la nouă planetă transformată în stea. Şi “terraformatată” apoi, cu ştiinţa genialilor arhitecţi, mesageri solari şi Cârmuitori Eonici, sub forma unui biosfere albastre de bioluminiscenţă solară, translucid şi antigravitaţional, a cărui plasmă exterioară va fi de culoarea soarelui alb fosforescent şi a cărui structură de rezistenţă va fi îmbrăcată cu trei centuri lenticulare după modelul “Stelei arzătoare cu opt raze”.  
  
Până atunci, însă, în primul rând este imperios necesar a se încheia în plan religios un nou pact social (printr-un “Contract natural”) între noii oameni planetari şi preoţii creştinătăţii şi a altor confesiuni religioase (inclusiv cu preoţii, imami, ai islamului) şi nu în ultimul rând cu preoţii Divinităţii şi ai “Artei-transformării”, care reprezintă religia civilă, noua laicitate. În al doilea rând este imperios necesar să se încheie în plan geopolitic, militar, economic şi cultural, un nou pact politic între noua puterea religioasă (reformată) şi puterea militară mondială, respectiv între România, SUA & Anglia, Germania & Rusia şi emisarii spioni din Israel şi Vatican - un pact politic cu privire la culegerea, filtrarea, stocarea şi evaluarea Ideilor revelate pământenilor de către mesagerii solari şi Cârmuitorii Eonici prin Marele Eon mesianic, la nivelul de comandă informaţional-energetic.  
  
Aceste Idei mesianice obţinute prin reţelele de socializare de pe internet (la adăpostul unor dispozitive de protecţie asupra armelor psihotronice care ne bombardează intens cu frecvenţe joase), ar putea creea o stabilitate şi un bun echilibru în războiul declanşat deja între forţele infernale şi cele cereşti ce se petrece, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în inimilie şi în minţile noastre. În acest război cosmic, fără precedent în istorie, sensul şi forţa acestui Mare Eon mesianic va fi dat întocmai după cum spuneam de o bună evaluare a Ideilor care unifică şi nu de ideile care dezbină la nivelul de comandă informaţional-energetic. Astfel, dacă forţa cerească (Internetul-celest-solar) este benefică e începutul Eonului mesianic. Dacă forţa infernală (Internet-ascensional-luna) e malefică, evident, e Eonul Dracului. Or, singurele Idei care unifică benefic sunt cele solare, pentru că sunt indestructibile.  
  
Noi, pământenii, nu ne mai putem apăra acum cu aceste idei marxiste şi tehnologii vechii (precum „lampa lui Lenin”) de invazia forţele oculte ale Islamului, dacă nu vom pune în circulaţie Generatoarele electrice fără fir concepute de Nikolas Tesla în urmă cu 100 de ani, şi aparatele de zbor vertical, neconvenţionale, respectiv Aerodinele lenticulare, concepute de Henri Coandă în urmă cu 70 de ani. Noi, europenii, nu vom putea să unim Orientul cu Occidentul prin acest concept de “multiculturalitate”, sub paravanul căruia se ascunde de fapt o ideologie găunoasă numită “corectitudine politică” şi “Marxism Cultural”. Acest nou curent ideologic a fost susţinut iniţial de Antonio Gramsci în Italia si Georg Lukacs în Ungaria, apoi a devenit “Şcoala de la Frangfurt” a cărei promotorii ai feminismului şi ai matriarhatului sunt Eric Fromm, Wilhelm Reich şi Herbert Marcuse. Noi trebuie să investim serios inteligenţă şi creativitate în ştiinţă, în artă şi în mod special într-o nouă Cultură matrifocală paşnică, care va da naştere unei noi religie ce va venera cultul vieţii nu cultul morţi.  
  
O revoluţie a conştiinţei va fi posibilă în Occident numai după ce va fi distrus capitalismul, care a generat la nivel internaţional acest “marxism cultural şi economic”. Iar lucrul acesta se poate face doar printr-o Mişcare feministă universală, declanşată alternativ din nucleul cel mai fecund al latinităţii – România, şi la polul opus – SUA. Iată de ce spuneam că tocmai aceste credinţe religioase şi Idei solare unificatoare, adunate la nivel social-planetar, apoi filtrate, stocate şi evaluate în câteva Oraşe ale Păcii şi Centre Culturale Internaţionale, ar putea să unească până la urmă cele două Biserici creştine, catolice şi ortodoxe, divizate de 1000 de ani. Pentru ca, în final, să reuşim să unim Occidentul cu Orientul şi din punct de vedere ideologic şi religios, nu numai prin acorduri economice şi tratate politice impuse prin constrângere, care sunt de fapt secretul şi garanţia forţelor malefice şi oculte pentru comiterea de crime şi atentate împotriva umanităţii şi a încălcării drepturilor omului.  
  
Dacă noi livrăm Islamului cultură enciclopedică, ştiinţă şi tehnologie înaltă prin reţele de informaţii şi de socializare bine organizate prin internet, cu atât mai mult tinerii islamişti se vor trezi la viaţă din moartea spirituală la care au fost condamnaţi de 1400 de ani. Şi până la urmă îşi vor da seama că rasa lor descinde, în linie genetică, prin profetul Mahomed, începând cu anul 615, din 20 de generaţii de agresori, pentru că sute de ani au deţinut armate de castraţi (de eunuci care luau cu asalt Europa) şi femei sclave, violate şi maltratate, preschimbându-le astfel conştiinţele în inimi şi inimile în femei de serviciu; de serviciu intern (pentru naşterea armatelor de eunuci) şi de serviciu internaţional (pentru spionarea civilizaţiei iudeo-creştine a Europei, prin mii de fecioare crescute în secret în Occidentul creştin, pentru liderii Orientului.)  
  
În timp ce Occidentul, de 2000 de ani, prin amestecul raselor pe axa iudeo-creştină, descinde, genetic, din 30 de generaţii de creştini adormiţi, foarte puţini rămaşi teferi din abolirea civilizaţiei, după ce au fost rase Marile Mame de popoare de pe suprafaţa pământului, la confluenţa dintre civilizaţie şi barbarie. Şi şi mai puţini descendenţi din Dinastia merovingienilor la confluenţa a trei mari civilizaţii: una istorică, creştină, celelalte două, preistorice, respectiv civilizaţia Atlanţilor din Carpaţi şi civilizaţia Lemurienilor, pacifişti şi paleoconservatori. Una dintre regulile civilizaţiei iudeo-creştine este aceea că legea e superioară puterii. În Occidentul creştin lege e mai presus de rege. Întrebarea este: de câte sute de ani este nevoie ca acest principiu să fie integrat şi în societăţile civile islamice? Să sperăm că Internetul ajută în acest sens această integrare. Dacă nu cumva problema Islamului va rămâne de natură genetică, cu mari sechele biologice. În Orient, Ayatolahul şi preoţii imami sunt deasupra legii.  
  
Să ne amintim că Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-lea la 13 mai 1981 era la un pas de a declanşa Al treilea război mondial (război între religii) prin următoarea declaraţie dată împotriva religiei islamului: “Ceea ce învaţă Coranul pe oameni este agresiune. Ceea ce învăţăm noi pe oameni prin religia creştină este pacea şi iubirea. Desigur, natura umană distorsionează orice mesaj trimis de religie. Dar în pofida faptului că oamenii pot apuca pe căi greşite din cauza viciilor şi a obiceiurilor rele, creştinătatea aspiră la pace şi iubire. Islamul este o religie care atacă. Dacă se începe prin propovăduirea agresiunii la întreaga comunitate, se va sfârşi prin cultivarea elementelor negative în fiecare om. Se ştie unde duce asta: asemenea oameni ne vor asalta violent” Pentru ceastă declaraţie Sanctitatea Sa a fost împuşcat de un terorist turc din ordinul ayatolahului Ruhollah Khomeini. Şi numai Dumnezeu a făcut ca Sanctitatea Sa să supravieţuiască acestui atentat asupra întregii civilizaţii creştine.  
  
Fără îndoială, mesajul creştin de trezire la viaţă şi apelul la pace şi iubire dat Islamului de către Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-lea este unul corect. Dar nu a fost receptat pozitiv şi în cazul ideologiei şi religiei Islamului care practică cultul dublei morţii: moartea fizică, dacă nu te supui religiei; şi moarte spirituală, după ce te supui acestei religii de natură sectară şi fanatică. În cazul islamului, nu mai e vorba de o jertfă în virtutea unei Idei unificatoare de Răscumpărare a omenirii din “păcatul antecedent”(al zeilor Titani) şi “păcatul originar”(Adam-Eva) şi de mântuire a omenirii prin pace şi iubire, ci este vorba de o “crimă ritualică” cu premeditare prin moarte fizică şi spirituală, prin sacrificarea întregii omeniri, la scara social-planetară. Duhul rău şi bestia triumfătoare, care au pus stăpânire pe întreaga planetă şi pretinde acum că guvernează peste destinele oamenilor, se pare că locuieşte de peste 1400 de ani în chiar în inima Islamului. Într-o astfel de inimă nu poate să locuiască bunul Dumnezeu, ci însuşi cel mai înfricoşător înger al Infernului – Diavolul.  
  
Aşa cum spuneam în Scrisoarea de tranziţie Nr.80 Coranul nu mai e de mult o religie. Este, poate, cea mai mare farsă pe care Diavolul i-a făcut-o bunului Dumnezeu, prin ultimul lui profet Mahomed, pe axa creştină. Desigur, islamul pretinde că are o religie prin Coran, un Dumnezeu numit Alah, trei aşa zise “zeiţe” la dispoziţia Profetului, mijlocitoare direct prin Alah, o lume de apoi şi cele “72 de Fecioare”(de care nici azi nimeni nu ştie originea lor) pentru care se sacrifică teroriştii islamiştii. Nu cred că mai există la ora actuală pe pământ un mister mai mare decât acest amestec genetic între un păgânism dionisiac (prin cele trei “zeiţe” mijlocitoare direct prin Alah) şi religia islamului, prin Mistica Tronului.  
  
În esenţă, religia islamului este mai degrabă o ideologie politică, care funcţionează cu aplicaţii forţate (probabil, de ultimii arhonţi rămaşi pe pământ, ET-X-Y-Z) prin sisteme moarte şi reci; un sistem care stabileşte prin Coran reguli precise pentru societatea aşa zis “civilă” şi pentru viaţa fiecărei persoane. Oamenii de ştiinţă musulmani, în frunte cu ayatolahul Khomeiny, afirmă că Islamul este o religie, o societate civilă şi un stat consolidat ideologic. Ei susţin că 90% din regulile islamice vorbesc de Societatea civilă, şi că, într-o bibliotecă islamică, 90% din cărţi tratează despre organizarea societăţii şi a statului, şi doar 10% se preocupă de moralitate, de ştiinţă şi relaţia omului cu Dumnezeu. Problema cu Islamul nu este religia, ci partea civilă a ideologiei.  
  
La noi în Europa se pare că e exact invers: problema Europei nu este puterea politică, ci partea civilă a religiei. Dovadă că în şcoli, universităţi şi în bibliotecile noastre 90% dintre cărţi tratează despre beletristică (ştiinţă, artă, religie civilă), moralitate şi relaţia personală (adică egoistă) cu Dumnezeu. Şi doar 10% se preocupă de organizarea societăţii civile şi a statului de drept. Dacă luăm în consideraţie această declaraţie a oamenilor de ştiinţă musulmani asupra societăţii civile islamice, s-ar părea că puterea islamului este în acest caz superioară societăţii civile a Occidentului, iar puterea noastră stă doar în tehnologie înaltă, nu şi în vitalitatea, organizarea şi construcţia societăţii civile.  
  
Dacă utopiile comuniste, capitaliste şi fasciste din Occident îşi au esenţa în Paradisul prin distrugere, avându-i ca adversari pe oamenii înşişi, fie ei din Occident sau Orient (adică, distrugi prin genocid economic şi cultural o mare parte din omenire, pentru ca o altă parte mică să trăiască ca în Paradis), ideologia Islamului îşi are esenţa în moartea însăşi, în moarte care vine la comandă. Cu alte cuvinte, noi nu ne mai putem permite şi în Mileniul III să guvernăm omenirea prin aceste utopii şi ideologii ale morţii colective, sau să facem naveta, pe axa creştină, din iadul smereniei în iadul deznădejdii şi din raiul inimii în raiul nimănui. John Milton, un magistru al artelor şi republican, născut la Londra la începutul secolului al XVII-lea, după arderea pe rug al ultimului mare om al Renaşterii, Giordano Bruno, a avut ideea să spună că, “omul poate să facă din rai – iad şi din iad - răi”. Este posibil ca această idee nefastă să fi condus Europa în ultimi 400 de ani, însă în mod sigur această ideea nu mai are relevanţă şi în Secolul XXI.  
  
De exemplu, chiar şi azi, în sistemul islamic, bazat pe ideologia Coranului şi pe utilizarea forţei armate, nu pot exista decât două soluţii: moartea fizică: dacă te opui regulilor şi sistemului religios, eşti ucis fără nici o apărare de către justiţie; sau moartea spirituală: te prefaci că accepţi religia şi ideologia, şi te resemnezi purtând o “mască mortuară” toată viaţă. Dar această “mască mortuară” ţi se lipeşte în timp pe chip şi te transformă din înger în cel mai înfricoşător demon al Infernului. În acest fel, cea mai mică celulă a bărbatului, spermatozoidul, devine sămânţă de moarte spirituală, iar cea mai mare celulă a femeii, ovulul, devine ogor al morţii colective. De altfel, în Coran femeia este numită chiar aşa: ogor. A semăna moarte într-un ogor numit femeie, din care urmează să recoltezi oameni fără destin (terorişti), aceasta e esenţa religiei Coranului.  
  
La polul opus, pe axa creştină Occidentală, Dinastia merovingienilor ar trebuie să-şi revendice, genetic, Tronul întregii Europe Unite şi să negocieze apoi Pacea Lumii pentru următorii 1000 de an cu SUA, Rusia, China, India şi cu întreg Orientul. Dar se pare însă că adversarul de temut rămâne tot “Aristocraţia neagră”, care împreună cu “paleoconservatorii” iudeo-masoni vor cu orice preţ să continue procesul de globalizare a lucrurilor şi de tribalizare forţată a persoanelor, pentru a înfiinţa apoi aşa zisa “Republica Universală”. Republică care îşi are doctrina în “comunismul femeilor” din tratatul de Republică a lui Platon din Grecia antică, scris în urmă cu 2500 de ani. Un tratat politic despre formele de guvernământ în care se vorbea iniţial despre Cetatea eternă, dar care apoi a fost cenzurat de iudeo-masoni şi transformat în conceptul de “Republică Universală”.  
  
Fără o deschidere totală a graniţelor dintre Orient şi Occident, nu văd cum vom putea opri Bastioanele de bande de islamişti instalaţi în Europa în ultima sută de ani, dar mai ales după ridicarea “Cortinei de fier”. Expansiunea teritorială a islamului în întreaga lume a devenit deja un fenomen general. Drama popoarelor europene, inclusiv a marilor Familii Regale, este mult mai mare decât ne-o putem noi imagina. Trebuie să cunoaştem mai întâi origine celor 72 de Fecioare ale islamului, din ce triburi de popoare proveneau, cine le-a vândut, şi cum au fost răpite atunci când s-a întemeiat Coranul şi consolidat ideologia primul stat al Islamului. Trebuie să ştim cu ce preţ cultul zeilor tribali (din vremea lui Mahomed) au respins vechea religie astrală a Soarelui, Lunii şi a lui Venus, pentru că la origine, islamul şi creştinismul, aveau acelaşi Dumnezeu.  
  
Dacă la apariţia creştinismului în urmă cu 2000 de ani noi am rămas doar cu o singură Fecioară neprihănită care l-a născut pe mântuitorul nostru Cristos (cel care a detronat 1000 de zei), la apariţia Coranului în islam, la doar 600 de ani după Cristos, prin revelaţiile auditive şi viziunile primite într-o grotă de profetul Mahomed (una din revelaţii atribuită Diavolului), islamul avem trei zeiţe locale (F3 – Fatima, aceasta fiind una din fiicele profetului), având rolul de mijlocitoare pe lângă Alah, şi 72 de Fecioare, folosite pentru harem şi pentru a da naştere la o armată de bărbaţi castraţi (eunuci). Cum a fost posibil lucrul acesta? A fost cu adevărat o revelaţie dumnezeiască, transmisă profetului prin Arhanghelul Gabriel, sau doar o intervenţie a arhonţilor extratereştrilor ET-X-Y-Z, care i-au transmis profetului (care nu ştia nici să citească sau să scrie) prin “implant informatic” aceste revelaţii aşa zis “divine”?  
  
În Mistica tronului se spune că, “Mahomed, pe când dormea în casa lui de la Meca (sau în incinta moscheii) împreună cu Omheni, soţia sa – în realitate, verişoara), a fost trezit de arhanghelul Gabriel, însoţit de ajutoare, pentru a-l purifica pe profet ca să-l pregătească pentru ascensiunea celestă: îi deschide pieptul, îi scot inima şi-o spală cu apă de la izvorul din Zamzam într-o cupă de aur (care conţine, pe deasupra Înţelepciune şi Credinţă). Apoi îi pun inima la loc şi închid incizia... Mai târziu, în ascensiunea celestă, profetul este trecut prin cele 8 ceruri şi purtat de Gabriel până la Tronul lui Dumnezeu, unde Dumnezeu însuşi îşi pune mâinile pe creştetul umbrei Profetului. Acest gest îi provoacă lui Mahomed o stare de stupoare extatică, iar Dumnezeu îi comunică faptul că a fost ales ca mesager pe lângă toate rasele de pe pământ şi că poporul său va fi cel mai mare dintre popoare”. (Am citat din Experienţe ale estazului de Ioan Petru Culianu).  
  
“O altă versiune a “deschiderii pieptului” şi “purificării inimii” profetului Mahomed o găsim după călătoria în Spania a abatelui de Cluny, Pierre le Venerable (1092-1156), care apare în Collectio Toletana şi ne spune: “Trei... bărbaţi au arătat acolo măruntaiele smulse. Primul dintre ei s-a tăiat de la piept până la ombilic, şi-a desfăcut viscerele şi le-a spălat cu zăpadă. Urmând al doilea, şi-a tăiat inima pe din două, a scos din mijlocul ei un grăunte negru pe care l-a aruncat, zicând: asta e partea Diavolului. Al treilea a curăţat locul şi pe mine m-a refăcut, aşa cum fusesem şi cum sunt acum.” (Experienţe ale extazului de Ioan Petru Culianu)  
  
Oamenii de ştiinţă, elita intelectuală şi scriitorii, ar trebuie să dea un răspuns la aceste fenomene de ascensiuni celeste. Sunt ele de natură pământeană? Extraterestră? Altfel, spre ruşinea noastră, cu tot premiul Nobel înfiinţat în Europa de peste 100 de ani, vom rămâne doar nişte popoare de europeni adormiţi şi handicapaţi, fără să ştim vreodată de unde venim, cine suntem şi unde mergem.  
  
Eu, unul, care m-am născut în Republica Populară Română, la 11 ani după terminarea celui de-al doilea război mondial şi la 8 ani după abdicarea forţată a Regelui şi schimbarea formei de guvernământ din monarhie în republică, printr-o lovitură de stat dată de ruşi care au ocupat ţara cu tancurile sovietelor, mă simt minţit, frustrat şi înşelat de 57 de ani, dintre care 34 de ani petrecuţi în cel mai mizerabil stat poliţienesc, bolşevic şi comunist, până la revoluţia din ’89, după care am parcurs 23 de ani de tranziţie spre un capitalism salbatic şi agresiv, la care nu am reuşit să mă adaptez nici până azi. Singura mea formă de de apărare şi de “revoltă romantică”, dar şi de evadare din faţa acestei dublă agresiuni, comuniste şi capitaliste, şi din faţa acestui experiment diabolic care se petrece şi azi, sunt operele mele de sculptură şi aceste Scrisori de tranziţie în care scriu acum.  
  
Daţi-mi voie să vă mărturisesc, cu mâna pe soarele din piept numit suflet, că am ajuns să-mi fie ruşine nu numai de lumea est-europeană în care trăiesc, ci chiar de întreaga omenire, aflată în decadenţă. Toată lumea poate să vadă acum pe internet în ce lume trăim. Este, poate, cea mai mare risipă de oameni, de energie şi de timp, pe care a cunoscut-o omenirea vreodată. Dacă ai ochi, să vezi. Ori unde ai merge în UE, în SUA şi în toată lume, vei întâlni tot mai multe corporaţii de patroni hibridizaţi, de capitalişti şi politicieni globalişti şi globalizaţi, aflaţi în comă politică şi economică, care după ce au aflat că omenirea este “programată” să dispară prin cinci valuri de criză în două-trei generaţii, dispreţuiesc acum problema existenţei umane în cea mai pură formă de agresivitate  
  
De aceea, spuneam că viaţa celui mai mic patron corporatist face cât o mie de sărăntoci, iar un capitalist bogat face mulţi morţi. Acum, ori unde vei merge în lumea, vei găsi sute de milioane de şomeri, de oameni care tânjesc după muncă şi pensii pe care nu le vor mai găsi nicăieri azi. Vei găsi în schimb milioane de oameni deportaţi din motive economice, rămaşi acum nedoriţi, neiubiţi, neîngrijiţi, respinşi de societate, complet uitaţi, complet rămaşi singuri. Aceasta este cea mai mare ruşine şi sărăcie a statelor aşa zis capitaliste şi bogate. Aceasta este sfârşitul istoriei cele mai mari înşelătorii umane şi începutul unei mari tragedii, fără precedent în istorie. O “tragedie fără morţi”, care va sfârşi, probabil, paradoxal, printr-o “moartea electrică” în “uriaşa grotă electromagnetică”.  
  
Nu ştiu cât de vii vă sunt conştiinţele Domniilor Voastre şi cât de “morţi electrici” vă simţiţi voi pe suprafaţa acestui pământ viu care ne rabdă pe toţi cei şapte miliarde de oameni-celule în stupul său planetar, dar, mie, drept să spun, îmi vine să intru în pământ de ruşinea acestor diplomaţi şi consuli, comisari şi emisari, patroni, capitalişti şi politicieni trântori şi bogaţi, hibridizaţi şi intraţi deja într-o formă de comă tehnică şi politică, în curând şi în comă alimentară, la nivel social-planetar. De aceea, spuneam că poate ar fi bine să ne gândim serios la un boicot la nivel social-planetar şi să nu mai votăm nici un politician corupt din ţară sau din parlamentul UE (ca să ne facă de tot râsul), să nu mai plătim 150 de taxe pe an, sau să ne împrumutăm de cu sute de miliarde de euro la băncile ocultei mondiale, precum FMI sau BM, pentru care să plătim apoi dobânzi 50 de ani de zile, lăsându-le copiilor noştri cea mai grea şi nefastă moştenire din istoria contemporană.  
  
Apariţia unei noi Culturi matrifocale paşnice, a unei noi religii care să aibă la origine cultul vieţii nu cultul morţii şi, bineînţeles, a unui nou sistem politic care să aibă ca doctrină unitatea popoarelor, fără bogaţi şi săraci, comunism sau capitalism, în care bărbaţii să treacă în planul secund iar femeia să deţină controlul şi puterea la nivel social-planetar, ar putea realiza măcar intenţia originară a pământenilor, aceea de a deschide ochii şi a trezi conştiinţele oamenilor către o nouă Civilizaţie a Iubirii şi o comunitate solară, care să aibă vârf al creaţiei omul înluminat şi îndumnezeit. Un om solar care să aibă capacitatea de a trăi viaţa celuilalt, în armonie deplină cu pământul, cu luna şi cu soarele. Ştiu că sună romantic şi întârziat acest ideal înalt pe care-l văd eu, dar altă “osmoză” nu am găsit în această “tragedie fără morţi”, apolinico-dionisiacă cristică şi lemuriano-atlantiano-danubiano-pontică.  
  
Ştiinţa modernă declară că Soarele este trecutul (în sensul că de acolo venim noi), Pământul prezentul, iar Luna viitorul. Dintr-o plasmă solară ne-am născut şi într-o masă îngheţată o să ne transformăm, dacă nu vom şti să ne cunoaştem originile, de popoare solare.Bernard Show spunea că „Viitorul nu există până nu devine prezent”Cu alte cuvinte, prezentul nostru, în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane, este pământul guvernat acum de o cohortă de demoni sublunari, proprietari pe Luna, coproprietari pe Pământ şi stăpâni pe destinele a şapte miliarde de oameni. De aceea, gândul nostru trebuie să ne fie solar şi inima la Dumnezeu, făcătorul cerului şi al pământului, al tuturor văzutelor şi nevăzutelor...  
  
Vă multumesc pentru atenţia acordată!  
  
Constantin Milea Sandu  
  
(e-amil:cmileasandu@yahoo.com)  
  
* * *  
  
PS: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos.  
  
Legenda:Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism ( Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkiria, etc. )  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Globalizarera României şi pericolul islamizării Europei. Cine ne fură cultura. / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 769, Anul III, 07 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!