CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 629 din 20 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Jurnal de atelier. Despre Legea Universului galactic şi alungarea bestiilor triumfătoare dintre noi, după eşecul comunismului şi capitalismului ( 1 )
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Foto: Labirynt 1 ( ulei pe carton 1997 ) autor: Constantin Milea Sandu  

Motto: “Cine vrea să-şi păstreze viaţa pe seama altora trebuie sa fie gata să şi-o dea şi el pentru dânşii în caz de nevoie” ( J.J. Rousseau )  

Există o Lege a Universului galactic care spune că nu se intervine în evoluţia sau oprirea unei civilizaţii de pe altă planetă, pentru că orice intervenţie poate să ducă la sfârşitul sau la boicotarea unui ciclu de existenţă umană şi în final la distrugerea planetei. Cu toate acestea, de vreo 66 de ani extratereştri se unesc iar cu fiicele pământenilor. Sunt cunoscute astfel de atacuri extraterestre atribuite reptilienilor Anunnaki care intervin în afacerile oamenilor. Mai întâi intervin biologic în evoluţia universului tehnologic, social-planetar, prin metode anti ecologice, precum genocidul economic şi cultural, prin implanturi uterine făcute femeilor şi prin implanturi pe creierul bicameral aplicat bărbaţilor. Apoi, intervin şi în sfera universulului galactic-universal al Artei-transformării, printr-un atac direct asupra Marelui Spirit. În creştinism şi în budism Marele Spirit este numit şi Marele Sfânt )  

Intervenţia extratereştrilor în universul Artei-transformării – a transformării Primului Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi, existenţa, forma şi beatitudinea - are loc prin comiterea unor crime ritualice de ambele părţi: pe de o parte asupra blestemului Marelui Sfânt, de altă parte, asupra lor înşişi, îndeplinind astfel sfârşitul unui ciclu de existenţă umană, prin “uciderea soarelui” prin “moarte integrală”, pe un “loc fără de loc”, într-un “topos atopos”.  

Dar unde poate să aibă “loc” această mare jertfă a celui de-al cincilea soare: soarele mişcării ? Ei bine, această mare jertfă se petrece la orizontul misterului, în prelungirea Coloanelor infinite, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, la confluenţa dintre plasma solară şi magnetismul biotopului nostru terestru. În cazul nostru, terestru, este posibil să se petreacă, fie în Occident, fie chiar în Orientul Apropiat Românesc, care este pe cale să devină mai Occidental decât Occidentul şi mai Oriental decât Orientul.  

Şi a fost seară – mai precis Occident, adică Abendland, care înseamnă tărâmul unde se-ndeplineşte uciderea soarelui prin moarte integrală, adică sfârşitul “celei de-a Patra Lumi” – Şi a fost dimineaţă, Orient, adică Morgenland – zi, întâi – primind setea Duhului fără spaţiu şi timp şi intrarea în Neantul Divin prin coloanele de popoare înlanţuite genetic, dar şi prin reprezentanţii acestor popoare, prin Zeii Numere Înlănţuiţi în Marele Timp ( anul galactic de aproape 26.000 de ani ), devenind călători neînfricaţi spre Împărăţia sufletelor de lumină fără de sfarşit, prin Catedralele Luminoase racordate la o “Stea arzătoare cu opt raze”.Dar această Împărăţie-Înălţare-Împlinire nu vine atunci cand o cauţi, ci numai atunci cand eşti pregatit să împlineşti un mare Destin şi să-ţi primeşti moartea din dragoste ca pe un semn de lumină.  

Acum, daca tot am aflat unde e “locul fără de loc” într-un “toposul atopos”, e bine să ştim si cine e cel de-al cincilea soare: soarele mişcării. Există cinci perioade de evoluţie spirituală a Pământului, în care se cunosc cinci sori. Fiecare perioada corespunde soarelui respectiv. Astfel, perioada polară corespunde soarelui de apă, care a fost luat de o viitură, iar toţi câţi sălăşluiau în lume s-au prefăcut în peşti; perioada hyperboreeană corespunde soarelui alb de eter-aer-foc-apă, care în războiul atomic cu lemurienii a fost devorat de tigri de foc; perioada lemuriană corespunde soarelui de foc, care a fost mistuit de o ploaie de Foc negru, care a ars oamenii în Podul de carne în holocaustul Amazoanelor; perioada atlanteneeană (şi postatlanteneeană ) corespunde soarelui de vânt, care a fost şters de o furtună, probabil, în potopul biblic; perioada greco-latină, actuală, care corespunde celui de-al cincilea soare: soarele negru, numit şi soarele mişcării.  

Se pare că acesta va fi “Ultimul Soare negru,înainte de 2081” .Acest al cincilea soare are gheare şi se hrăneşte cu inimi omeneşti, pentru că îşi caută de aproape 26.000 de ani ( anul galactic ) sângele şi regatul pierdut al Regelui Regilor. Surse care au lucrat în Consiliul Superior al Înţelepţilor Lumi spun că extratereştrii din Pleiade afirma ca al cincilea soare galactic a intrat în Centura fotonică încă din anul 1986, dar că din 1999, soarele nostru galactic a intrat din plin în Centura fotonică şi acţionează în consonanţă cu Soare lor uriaş din Pleiade printr-o “Stea arzătoare cu opt raze”, care la rândul ei pune în mişcare alte 64 la puterea 64 de stele arzătoare. Din cercetările mele private de peste 35 de ani în istoria formelor sculpturale, am ajuns la concluzia că este vorba de un dublu fenomen cosmic, de “stea în stea” şi de “cruce în cruce”, mai departe nu pot să explic acum. Pentru amatorii de astfel de fenomene, social-planetare şi galactic-universale, îi invit să viziteze albumul meu de sculptură artistică pentru a dezlega într-un fel aceste mistere.  

Acum, să revin la Legea Universului galactic şi la intervenţia extratereştrilor pe planeta Pământ în universul tehnologic. Ei bine, extratereştrii reptilieni Anunnaki sau cine mai ştie ce arhonţi avortoni şi androgini, precum Ialdablot-Saklas, sau chiar Amalekinii, Nefilimii şi Refahimii, socotesc blestemul Marelui Sfânt o crima ritualică întru-atât de mare, de exemplu, a Regelui Regilor ( RR este un fel de Melchisedek teleportat fotonic din Pleiade în galaxia noastră ) sau a unui Papă, încât cer răzbunare pentru criminalii din ambele părţi. În cazul blestemului Marelui Sfânt, de exemplu, acesta nu îşi dă seama că, de fapt, ordinul crimei ritualice - care vine fie din Ordinul Templierilor sau din Ordinul Cavalerilor Teutoni, fie din cine mai ştie care Cerc ale arhonţilor, fiind la sfârşitul unui ciclu de existenţă umană - cade sub dominaţia demonică, practicând astfel magia neagră, prin liturghia neagră, în aristocraţia neagră, inclusiv pe axa creştină, sau pe axa iudeo-masonică.  

Aşa zisul “botez” cu sângele luat din gâtul tăiat al bietului rege, prinţ, papă, sau cu sângele atâtor eroi căzuţi în revoluţiile social-planetare, este un botez al Focului-negru de mânie al Principelui de pe planeta Marte, a Princepelui stelei Saturn sau a altor prinţi de pe alte planete galatice şi extragalactice. Probabil că, în marele războiul dintre forţele infernale şi cele cereşti, care se petrece chair acum în sufletele, în inimile şi în minţile noastre, luptă se dă între aceşti doi Principe, între păcatul antecedent şi păcatul originar, pentru “deblocarea mareică” a Lunii, “blocată” de Luna lui Saturn prin Minunata doamnă a lunii arginti, pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate. Aceasta, DLH, este complice la o crimă ritualică căruia nu vrea, sau nu ştie, sa-i recunoască transcendenţa. Se pare că, în final, marea luptă se va da între doi Prinţi ( unul galactic, celalalt, extragalactic) şi cele trei Diane, pentru supremaţia Marelui Eon de foc din celor două geneze: geneza prin implant şi geneză prin interferenţă. În arta mea sculpturală, am încercat sa arăt lucrul acesta prin ciclul de lucrări “Geneze” şi “Regine”.  

Să speram ca în finalul luptei dintre cele două universuri, dintre sabie şi idee, va învinge Aletheia ( adevărul care nu se vede ) şi Ideea de Adevăr din Grecia anitică a universului Artei-transformării. Şi în foarte puţin timp omul să învăţe, pe socoteala lui, să folosească teleportarea cuantică de fotoni la distanţă prin metoda laserilor biofotonici, astfel încât fotonii, sub formă de statui ale memoriei, să poată ajunge la distanţe apreciabile, pe verticală şi orizontală. Odată realizată această teleportare de statui fotonice ale memoriei social-planetare şi galactic-universale, se poate scoate energie liberă şi energie solară din spaţiul cosmic şi astfel toată lumea va putea trăi într-o “libertate fără efort” în armonie deplină cu oamenii, cu Cosmosul şi cu Dumnezeu, Atotputernicul, Creatorul Programului Terra Mirabilis  

În acest moment greu, al sfârşitului de istoriei a celei mai mari înşelătorii umane, am ajuns din nou în era de tranziţie, în sfârşitul unui ciclu de existenţă umană, în care omenirea este iar împărţită în două mari tabere: pe de o parte oamenii care vor să meargă către evoluţia planetei Pământ; de altă parte, ceilalţi, care vor distrugerea planetei. Există tot mai mulţi oameni de ştiinţă care afirmă cu certitudine că piramidele, de exemplu, sunt opera extratereştrilor; că aceste piramide sunt nişte construcţii transcedentale, insensibile la războiul informaţional şi atomic şi că acestea au de fapt opt laturi, patru vizibile şi alte patru invizibile în prelungirea celor viziblie, prin care trece “Stâlpul de foc”, iar în interiorul lor există o putere energetică ce nu aparţine pământenilor. Eu cred că în piramidele solare se afla primele modele şi prototipuri de vehicule biologice umane. Şi tot acolo se află Dreptul Egiptean al Oamenilor şi al Familiilor regale, Codul de guvernare, social-planetar şi galactic-universal, Chivot genetic, pregătit pentru noile paturi genetice ale viitorilor oameni, şi ceea ce mă interesează pe mine în mod deosebit, “Stâlpul de foc” care scânteiază pe verticală, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin.  

Când am creat, sculptural, prima Coloană infinită am văzut că aceasta are o legătură cu “Stâlpul de foc”. Iar în cazul “Stelei arzătoare cu opt raze” din lemn, am văzut că aceasta scânteiază puternic din centrul ei prin cele opt “coloane-raze” în expansiune infinită. Ceva radia în această Stea din lemn, mai ales diminineaţa şi seara la apusul soarelui; un flux şi influx energetic îmi şoptea că în întraga ei strucură energetică, formată din plinuri şi goluri echivalente, există un program special de organogeneză, pe care eu, atunci, l-am numit “lemnyoactivitatea”. Tot atunci, eram convins că, odată turnată această “Stea arzătoare cu opt raze” într-un material nobil, ar putea deveni o antenă cu rezonanţă biofotonică, sau un generator de energie solara, construit pe principiul unui “Chivot genetic”. Atunci am realizat că, de fapt, pentru ca viaţa să fie posibilă într-o casă, sau în TDMCE ( Templul dragostei, al meditaţiei, al contemplării şi al eliberării ), în procesul de creaţie şi procreaţie, trebuie să există două feluri de stele: stele mari, fixe şi arzătoare şi stele mici, mobile.  

“Stelele arzătoare cu opt raze” trebuie să existe pentru că numai în cuptoarele lor energetice se produc energiile BEMF ( bioluminiscenţa, electronicitatea, magneto-sfera şi fotono-sfera, acestea două sfere interferând într-o permanentă spectroscopie stelară ) echivalente cu cele patru elemente fundamentale ale pământului, focul, aerul, vântul şi apa, necesare echilibrului vieţii terestre “în spaţiul sublunar”. Iar stelele mici, precum Soarele, Luna, sau alte fiinţe luminoase venite din stele, trebuie să existe pentru că numai stelele mici pot menţine Organismele vii pe planeta Pământ. Tot atunci, când am sculptat “Steaua arzătoare cu opt raze”, am primit confirmarea că există o relaţie specială între capacitate de creaţie artistică şi starea modificată a conştiinţei ( SMC ), conform căreia activitatea creatoare apare ca modalitate superioară de manifestare a conştiinţei de sine. Această relaţie între conştiinţa cosmică, aflată în expansiune infinită, şi recunoaşterea valorilor universale este unanim cunoscută în cercurile de elită, dar din păcate neacceptată de 75 % din omenire.  

O alta obsesie a mea care m-a urmărit multă vreme, după ce am unit opt Coloane infinite în “Steaua arzătoare cu opt raze”, a fost aceasta: Dacă un foton, sau un eon, în cazul “Coloanei soarelui de vis”, îi trebuie 8 minute ca să parcurgă distanţa de 150 de milioane de kilometri de la Soare la Pământ, este posibil ca, după conectarea “Coloanei soarelui de vis” la Soarele uriaş din Pleiade, din cel de-al doilea Centru extragalactic ( pe care eu l-am descoperit singur abia în anul 1986 ) prin Centura fotonică, timpul ca să ajungă fotonul (eonul) la noi să se reducă la jumătate, datorită vibraţiei şi consonanţei dintre Coloana infinită, “Steaua arzătoare cu opt raze” şi Soarele uriaş din Pleiade. Or, lucrul acesta ar putea dubla viaţa universului social-planetar, printr-o nouă separare a luminii din lumină, îmbrăcând atmosfera Pământului într-o Centură de Lumină caldă, fotonică, mult mai benefică pentru celula vie, bunăoară, cum ar fi bioluminiscenţa creatoare.  

De un lucru putem fi siguri: că noul foton de Lumină caldă astfel obţinut prin teleportare fotonică, care vine spre noi din Soarele uriaş prin “Coloana soarelui de vis”, ştie exact ce visăm şi ce experimente facem noi cu el aici, pe Pământ, în universul nostru social-planetar şi galactic-universal. Astfel, fotonul din “Coloana soarelui de vis” Ştie şi aşteaptă viziunea experimentatorului uman, teleportat fotonic, pentru a crea Cerul cel nou, adică Cerul Cristalin, via Internetului-celest, şi Pământul cel nou, adică Cortul lui D-zeu, Lumina dumnezeiască caldă extrasă din cel de-al cincilea soare: soarele mişcării, pentru a crea Marea Trecere din universul tehnologic ( inclusiv din universul computer ), în care suntem eliberaţi către nimic, în evoluţia naturală a ştiinţei viului. Apariţia noilor forme de tranziţie creează un dublu fenomen prin două sfere: social-planetare şi galactic-universale. Ramură care face legătura între aceste două sfere cu strămoşul nostru comun, primordial, genetic, ar putea fi chiar “Coloană soarelui de vis”; forma Coloanei având oarecum şi o conotaţie genetică, cu acces direct la ADN-ul primordial.  

Ipoteza mea de lucru: universul Artei-transformării are o comportare de aşa natură, încât anticipează viitorul organismelor vii, modifică trecutul sistemelor moarte şi reci şi influenţează prezentul cu o lumină caldă, pentru ca universul tehnologic să nu mai elibereze oamenii către nimic. Modelul meu, bazat pe teoria Artei-transformării: toate sistemele create evoluează pănă în centrul unei Stele arzătoare cu opt raze, după care intră într-o bifurcaţie de stele bioluminiscente care se pot produce şi reproduce prin teleportare fotonică, în explozia ADN-ului primordial de ordinul şi mărimea de 8 la puterea 64 de Stele arzătoare cu opt raze, pe verticală şi orizontală, în toate sensurile posibile, în expansiune infinită. Am numit acest fenomen “Octomorfoza stelei arzătoare de bioluminiscenţă.” Am în proiect un Rezonator stelar de bioluminiscenţă, care funcţioneaza pe principiul de rezonanţă a Stelei, foarte benefic pentru celula vie. Această “Stea arzătoare cu opt raze” are la bază construcţia unui element “modul”, format din goluri şi plinuri echivalente în succesiune ritimică, montat în opt coloane în expansiune infinită, asamblate la Stea.  

Predicţia mea, la nivel social-planetar şi galactic-universal, spune că în prejma anului 2016 se va petrece cea mai dinamică bifurcaţie de stele galactice, galbene şi bioluminiscente, cu semnificaţii multiple în drapelul Uniunii Europene, care, datorită focului stelar, vor duce la transformări fundamentale în structura popoarele din întraga lume. Însă, înainte de această mare bifurcaţie a popoarelor şi farmiţarea acestora în provincii din ce în ce mai mici, va începe o mare oscilaţie şi instabilitate, urmată de o mare luptă între provincii pentru obţinerea noilor forme de guvernăminte mixte. Pot să zic că predicţia mea este în ordine, pentru că aşa îmi spune focul care arde şi scânteiază în centrul “Stelei arzătoare cu opt raze”. Îmi spune că trebuie urgent restabilită ordinea în lucruri şi fiinţe pe o nouă scară creaturală. O scară valorică în care cele trei fericiri, creaţia, procreaţia şi casa-europei, pe care le vom putea cunoaşte, şi ne vom putea bucura împreună de acestea, numai prin Adevărul Creaţiei, alternativă la toate ideile şi credinţele religioase.  

În concluzie, ştiu că nu vă place ce spun acum, dar eu cred că suntem guvernaţi deja de extratereştri, cel puţin la nivelul universului social-planetar şi galactic-universal. Este o iluzie că planeta ne aparţine nouă în întregime. Se pare că proprietari sunt doar Ei. Noi urmând să încheiem periodic câte un Armistiţiu între cele două universuri: galactic şi extragalactic. Or, lucrul acesta se poate vedea deja foarte clar pe via Internetului-celest. Aşa cum am spus mai sus, de vreo 66 de ani se unesc iarăşi vreo trei specii de extratereştri cu cele mai frumoase fiice ale pământenilor. Eu cred că se unesc şi prin fenomenul de teleportare cuantică de fotoni, trecând prin Porţi Stelare, precum cele din Cercul uriaşilor de pe Inalţimile Platoului Golan, sau prin portalul vortexului energetic din Fortareaţa Carpatică. Şi tot de vreo 66 de ani se poate observa că duhul lui Dumnezeu nu prea mai locuieşte în oameni, dovadă că nici viziunile oamenilor nu mai sunt bine rulate pe reţelele de internet sau peTeleviziunea Globală, prin cele trei familii de suflete: divine, raţionale şi moarte.  

Pentru a opri acest atac extraterestru asupra Pământului, sau măcar să alungăm dintre noi o parte din aceste bestii triunfătoare, poate că ar fi bine să iniţiem mai întâi o “Mişcare feministă universală”, declanşată alternativ, din nucleul cel mă fecund al latinităţii – România, prin cele trei Diane ( D3+P4 ) – şi la polul opus – USA, care, prin “naţiunile transplantate” din euro-afro-asia în America latină şi din AL în cea de Nord, a devenit cel mai prolific creuzet de civilizaţii şi culturi eleate şi heracleitice. Mă gandesc că această Mişcare Feministă Universală ar putea prelua puterea politică şi controlul planetei Pământ, măcar până în 2081, ( când va apărea pe cer ultimul “Soare negru” ), ca să putem evita un dezastru ecologic şi nuclear care se prefigurează tot mai clar în cicluri de 7 şi 11 ani. Ca să înţeleg oarecum aceste duble fenomene, am scris o “proză-manifest” în acest sens, pe care l-am facut public pe revista de cultură Confluenţe Româneşti sub titlulul provizoriu de “Reportaj imaginar la un congres internaţional al femeilor”.  

Oricum am privi lucrurile, dacă Ei au declanşat deja atacul asupra Pământului, iar acum ne pregătesc al treilea mare atentat asupra umanităţii, iar noi, aflaţi abia după comunism şi capitalism, prinşi în capcana istoriei celei mai mari înşelătorii umane, trebuie să acceptăm această confruntare directă şi să declarăm oficial războiul cu aceşti arhonţi extratereştrii avortoni, androgini şi geloşi pe mama lor. Să-i dezlegăm de blestemul Marelui Sfânt, căci asta cer chiar Ei acum: Să-i dezbrăcăm de haina pământească şi să le scoatem, cum bine spunea Platon în urmă cu 2500 de ani, “ să le scoatem plumbul din suflet” ; plumbul, aurul, plutoniul, wolframul sau cine mai stie ce otravă din sufletul lor.Există în epopeea indiană Mahabharata o frază care cred că li se potriveşte de minune: “O, Ganga, blestemul grozav al marelui sfânt apasă asupra noastră îmbracă haină omenească, naşte-ne şi ucide-ne apoi numaidecât în sfintele tale valuri, ca să putem scăpa cât mai curând de chinul de-a fi muritori.”  

Eu sunt de mult convins că lumea întreagă este condusă de un Guvern Mondial, prin comisari şi “samsari” secreţi împânziţi prin lume în vreo 400 de popoare; GM format prin Căsătorii mixte de grup, cuprinse între minim 50 şi maxim 500 de persoane în fiecare ţară, foarte bogate, foarte puternice şi super-informate, care se înmulţesc între ei în cadrul unei aşa zise “rase în interiorul rasei”, care se perpetuează de obicei în guvernele fiecărei naţiuni şi trăiesc ca “în sânul lui Adam”. Tot secretul stă de fapt în formele de guvernăminte mixte. Aceste guvernăminte mixte funcţionau cel mai bine în perioada Renaşterii italiene, între anii 1400-1600, atunci când adevărata aristocraţie a spiritului spunea Da! vieţii şi garanta viitorul oamenilor, prin Adevărul Creaţiei, alternativă la toate ideile şi credinţele religioase. Când această Renaştere spirituală a fost oprită prin reforme şi contra reforme, odată cu arderea pe rug, în anul 1600, a lui Giordano Bruno, în istorie se stinge acea epocă de Creaţie şi gândire îndrăzneaţă în care cunoaşterea Universului social-planetar şi galactic-universal era inseparabilă de eros şi magie, în locul ei instaurându-se epoca universului tehnologic, care în prima fază ne-a “castrat imaginaţia”, iar acum ne eliberează către nimic.  

( S-ar putea să îţi placă şi partea a doua din acest articol : )  

Referinţă Bibliografică:
Jurnal de atelier. Despre Legea Universului galactic şi alungarea bestiilor triumfătoare dintre noi, după eşecul comunismului şi capitalismului ( 1 ) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 629, Anul II, 20 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.



 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTOR



FLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!