CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 606 din 28 august 2012        Toate Articolele Autorului

Jurnal de atelier - Amintiri din Satul Planetar cu Scut antiatomic şi alţi morţi electrici, după comunism şi capitalism
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Am primit pe wall - facebook articolul „Transformarea alchimică datorită emisiilor solare”, semnat de o autoare care se ocupă intens de copiii supradotaţi cu abilităţi înalte, dar şi de „adulţii de Indigo şi de Cristal”. Am citit articolul cu atenţie, interesant de altfel fundamentat cu informaţii stiinţifice, sperând că mă voi regăsi într-un fel în „destinele” pe care le-am numit mai sus, de care se ocupă intens autoarea. Într-unul din subtitlurile articolului, numit „Restul vieţii voastră”, aflu că: „Noi suntem prima generaţie - cei dintre noi care au acum peste 40 de ani - care nu s-a bucurat de beneficiile unui serviciu pe viaţă, ale căsătoriilor care să dureze multe decenii, sau ale unei vieţi întregi de stabilitate şi predictabilitate, ca părinţii noştri...”  

O primă observaţie ar fi aceea că autoarea articolului vorbeşte despre „Restul vieţii voastre”, adică numai a noastră, nu şi viaţa ei, ea probabil s-a separat de viaţă de pe planeta Pământ şi a plecat puţin din viaţa noastră undeva pe Lună cu satelitul sau s-a transformat între timp alchimic datorită emisiilor solare şi trăieşte acum intens ca un înger sau ca un demon sublunar pe un alt nivel de conştiinţă, ascunsă undeva după faţa nevăzută a Lunii sau poate într-o altă zonă a cosmosului la care noi muritorii de rând nu avem acces. Apoi, autoarea, uită se mai precizeze în articol şi despre ce fel de căsătorii („proletare”) este vorba, sau despre ce fel de stabilitate şi „serviciu pe viaţă” este vorba: probabil, de SRI - serviciu roman de informaţii, cel intern, sau de SIE, cel extern şi internaţional? Şi, mai ales, uită să ne spună despre care viaţa este vorba în „serviciu pe viaţă”: despre o viaţă de om liber sau despre o viaţă de sclav, provenită din cele două aristocraţii muncitoreşti: comunistă şi capitalista.)  

Articolul continua chiar aşa: „Câteodată asta este un lucru bun, alteori poate fi destul de înspăimântător. Mulţi dintre adulţii de Indigo şi Cristal pe care îi cunosc simt că nu sunt pregătiţi financiar pentru pensionare, îşi crează noi cariere şi ocazii de dezvoltare profesională în jurul vârstei de 40 – 50 de ani şi nici măcar nu se gândesc să se oprească la 50 sau 60 de ani, sau chiar la o vârstă mai înaintată..” Iarăşi, autoarea uită să facă vreo referinţă la oamenii din aşa zisele caste superioare care după revoluţia din 1989 au fost scoşi la pensie între 40-50 de ani, fără precedent în Europa, primind mari beneficii şi recompense şi acele „pensii nesimţite”, şi ne vorbeşte doar despre „omuleţii verzi”, pe care îi cunoaşte ea, ne vorbeşte de „adulţii de Indigo”, probabil, ăştia sunt cei de la SRI, şi de „ceilalţi”, mai adulţi, de Cristal de la SIE)... Suntem, în acelaşi timp, nesiguri în ceea ce priveşte modul în care vor evolua aceste domenii, pentru că suntem prima generaţie care are practic oportunităţi nelimitate de a alege ce va face cu restul vieţii... etc.”, mai spune autoarea în articol.  

La rândul meu, mă simt determinat să mă limitez de articolul autoarei în cauză (care se pare că serveşte doar „cauza” în „serviciu pe viaţă” al copiilor lui Marx, fie ei şi adulţi de Indigo şi Cristal) şi, păstrându-mi doar „restul meu de viaţă”, continui doar pe ideea „liberului arbitru” spunând că: Noi suntem în acelaşi timp şi prima generaţie al universului tehnologic prin care vom fi eliberaţi către nimic. Căci universul tehnologic este un angrenaj diabolic în care suntem prinşi toţi acum, dar absolut toţi, şi din comunism şi din capitalism, pentru a fi eliberaţi către nimic. Estimările cele mai pesimiste ale oamenilor de ştiinţă spun că nu vor trece nici cinci ani şi, pe pământ, vor fi sute de milioane de şomeri şi pensionari care vor tânji după lucru şi pensii şi nu le vor mai găsi nicăieri. Astfel, oamenii de ştiinţă îşi fac o datorie de onoare şi îi avertizează pe politicienii care conduc omenirea că există riscul distrugerii iminente a Planetei. Dar politicienii nu-i cred pentru că, la fel ca şi noi, se afla încă închişi în Bariera atomilor mulţimii, probabil, pentru alte experimente periculoase la limita morţii sau în afară corpului, pe care urmează să le facă cineva anume cu noi, cu restul vieţilor noastre...  

Tot pe internet, aflu că s-au găsit, în sfârşit, cele cinci pagini care lipseau din finalul cărţii Capitalul lui Marx, (unde le-au găsit, eu nu ştiu, poate mă ajutaţi voi şi îmi trimiteţi şi mie un link), iar în acele pagini se spune despre cum va fi programat sfârşitul capitalismului. Karl Popper, un filozof englez, (despre care I.P.Culianu spunea că este un imbecil) a scris înainte de al doilea război mondial cartea „Societatea deschisă şi duşmanii ei „(KP a fost de altfel şi mentorul lui George Soros, se pare că Soros şi-a scris cărţile lui cu ideile mentorului) KP spune în carte cu pricina că această doctrină a capitalismului, aşa cum îl descrie Marx, nu a existat niciodată. Este doar o invenţie sterilă, o născocire diabolică, prin care s-a încercat să se creeze un „om nou” (pentru cei care aţi trecut de 40 de ani, va suna familial „omul nou”, preaslăvit de odiosul conducător comunist Ceauşescu, nu-i aşa?) numit „muncitorul social”, o altă formă de sclavie modernă. Şi că orice invenţie precum invenţia „omului social” trebuie înlocuită acum cu o altă invenţie, mult mai modernă şi mai sofisticată.  

Marx explică în ultimele file ale Capitalului (care au fost cenzurate şi ţinute în secret) că în final vor fi prinşi integral în acest angrenaj diabolic atât pe capitalişti cât şi pe muncitori, iar ei nu pot face altceva decât îi obligă mecanismul, adică, vor provoca o deteriorare tot mai gravă a umanităţii. Partea cea mai secretă spune că „un capitalist bogat face mulţi morţi „- asta era una din formulele sale secrete, întrucât Marx credea că în final vor rămâne foarte puţini capitalişti, iar cvasitotalitatea oamenilor le va reveni rolul de victime ale acestui proces diabolic, fără precedent în istorie.  

În final, spune chiar Marx, capitalismul nu poate fi reformat sub nici o formă, poate doar fi distrus; aspiraţia către o societate mai bună înseamnă să-l distrugi. Cum să-l distrugi? Şi unde? Filozofii ştiu, ar fi cazul să ştim şi noi: În Occident, adică pe „locul fără de loc” într-un „topos atopos”, acolo unde se-ndeplineste „uciderea soarelui” prin „moarte integrală”... care vine la comandă, cu „sângele proaspăt”, (care e chiar „capitalul străin”) de la marginile lumii spre toate centrele de putere religioasă şi politică din lume... Probabil, criza mondială financiare declanşată în 2007 este doar primul val de criză şi prima fază de pierdere a acestui „capital străin”, după care strigă toţi capitaliştii din toate Camerele Reprezentanţilor Lumii, inclusiv Lumea a Treia din care facem parte şi noi, romanii, cu minorităţi cu tot, după care vom intra în alte valuri de crize şi peste vreo 15 ani, ( adica în trei cincinale ) în faza finală de sfârşit programat al democraţiilor de pe tot globul.  

Există, totuşi, multe idei noi de creaţie şi de inovaţie tehnologică prin care ne putem salva de aceste noi “cincinale” în variantă capitalistă şi alte valuri de crize care ne macină la nesfârşit sufletul. Există în acelaşi timp, însă, nişte bestii triunfătoare care continuă să controleze şi să stăpânească planeta, practice utopia Paradisului prin distrugere, care ne castrază ideile prin genocid cultural şi economic şi ne cenzurează toate aceste creaţii şi inovaţii benefice oamenilor. Lucrul acesta dovedeşte că încă trăim amputaţi şi suspendaţi în aer, prinşi acum toţi într-o „plasă electrică” şi navigând pe o „Corabie a sufletelor virtuale” într-un singur ocean de „eter-aer-foc-apa”, la confluenta dintre plasmă solară şi magnetismul biotopului nostru terestru... Primul pas ar fi să aflăm, în sfârşit, spre care ţărm ne mai putem ancora privirea, unde ar mai putea fi construit noul Templul al „cerului-pământesc”, şi ce se întâmplă cu „biotopul” nostru terestru, să aflăm dacă într-adevăr există „Pământul gol” şi cele două intrări de la Poli, sau cine mai ştie câte alte intrări şi ieşiri din Pământul pe care locuim, pe un minim de spaţiu, într-un maximum de conţinut, care se învârte în jurul Axei sale, Axa care este în acelaşi timp şi Axa celor nouă ceruri... Un Pământ aflat acum sub controlul universului tehnologic, dar încă plin ce mistere şi de istorii insolite, care are o viaţă din ce în ce mai scumpă, dar care încă duce pe el, într-o călătorie gratuită în fiecare an în jurul Soarelui, şapte miliarde de oameni  

... Supărat pe valurile astea de criză mondială care ne macină sufletul de vreo patru ani, am tot încercat să scriu nişte articole despre Arta-transformării, despre noua construcţie a Uniunii Europene, dar şi despre fenomenul de globalizare a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor în cea mai periculoasă utopia a unui singur Guvern Mondial, sperând că voi găsi soluţii de ameliorare a umanităţii, după comunism şi capitalism. Mărturisesc că formulă de Sat Planetar îmi place, dar nu mă împac nici cum cu utopia Guvernului Mondial. Deci, până la urmă tot de administraţie este vorba, despre responsabilii şi administratorii acestui Pământ pe care locuiesc şapte miliarde de oameni.  

(În paranteză, vreau să mai spun că eu am citit Capitalul lui Marx încă din clasa a VIII-a, când am descoperit în Biblioteca comunală din comună mea natală din Agăş un perete întreg cu cărţi mari şi groase, cu coperţi roşii, negre şi albastre; îmi amintesc că am întrebat pe doamna (tovarăşa) bibliotecară: ce sunt aceste cărţi şi ce se află în ele? Şi am rugat-o să-mi recomande spre lectura din tot peretele acela de cărţi o carte importantă, din care să aflu cine conduce lumea. Răspunsul doamnei a fost neaşteptat la vremea aceea, mi-a zis aşa: cărţile roşii sunt despre Lenin şi despre comunism, etc... iar cele albastre şi negre sunt despre capitalism, o lume pe care noi nu o cunoaştem... imediat am cerut să-mi dea cartea cea mai importantă despre capitalism, şi mi-a dat Capitalul lui Marx. Pentru vârsta mea, era o carte prea grea, însă nu m-am lăsat până nu am citit toată carte, chiar de mai multe ori, sperând că voi găsi în cartea aceea pe cei care conduc lumea, căci lumea spre care eu porneam în viaţa la vremea aceea nu era deloc bună. După aceea, cred că am rămas oarecum influenţat de ideile lui Marx, căci în următorii ani am tot încercat să aprofundez manualul de “Materialism dialectic şi istoric”, până când mi-am dat seama că tot ce scria în cărţile acelea roşii, negre şi albastre era de fapt o mare ficţiune stufoasă şi cenzurată... Nu mi-au trebuit mulţi ani să abandonez repede toate acele cărţi cenzurate, negre, albastre şi roşii şi să hotărăsc să încep pe socoteala mea încă de foarte tânăr o cercetare a lumii prin desen şi arte plastice...  

Recent, am găsit pe net un articol foarte interesant – Cât de suverană e Europa? - Postat pe www.gandeste.org, la comentarii, de Prof. Dr. Eberhart Hamer, de origine germană dar care trăieşte în Elveţia. Am considerat că este bine să-l fac cunoscut şi altor căutători de adevăr şi mi-am permis să-l fac public pe blogul meu: http://coloanasoareluidevis.blogspot.com/. Iată şi răspunsul meu la acest articol:  

Să fim serioşi, domnilor profesori, doctori şi consuli generali, în “serviciu pe viaţă”, intern şi internaţional! Fără o nouă religie universală, o Constituţie a drepturilor omului universal şi o nouă Lege a căsătoriilor mixte dintre caste, nimeni nu mai e suveran acum pe pământ, nici măcar Suveranul pontif sau mai ştiu eu ce îngeri şi demoni care trăiesc în planurile cosmice la nivele superioare de conştiinţă, ori nebunii aceştia de nazişti şi evrei, israeliţi şi sefarzi, despre care se tot spune că ei conduc lumea, că se bat între ei în Talmuduri şi în Cabale şi în tot felul de stele cu cinci şi cu şase colţuri, şi se elimină între ei de aproape 6000 de ani... Acum, fără modestie, am şi eu o “Stea arzătoare cu opt raze”, construită pe socoteala mea, cu 64 de colţuri şi cu vreo 64 la puterea 64 de aripi, prin care încerc să reconstruiesc octomorfoza AND-lui primordial al creaţie ce se perpetuează prin codul nostru genetic, şi nu mă bat cu nimeni şi nici nu omor pe cineva cu această Stea... Zeii mei solari îmi spun că e loc suficient pentru toţi oamenii de pe Planeta Pământ. Teoretic: pentru simplu fapt că suntem programaţi genetic la un număr limitat de “cruci-multiple-înclinate “. Şi practic: pentru că, depăşindu-ne limita Hayflic (la femeile speciale nu e cazul, pentru că celula acestora se divide la infinit), intrăm într-o stare modificată a conştiinţei prin care, având acces la intelectul-activ, Sursă de energie BEMF şi a intuiţiilor intelectuale prime conceput ca fiind Suflet viu, parte din sufletul lui Dumnezeu, putem deveni nemuritori.  

Dar, în sfârşit, asta e o altă poveste de iubire şi de moarte din dragoste primită ca un semn de lumină ce întrece toate luminile, dintr-o altă Civilizaţie a Iubirii, pe care de mult îmi doresc să o uit şi nu mai pot... Lucian Blaga spunea atât de frumos, în limbaj mioritic, că “veşnicia s-a născut la sat. “. Blaga, în Trilogia cunoaşterii, se referea, probabil, în acest caz de conştiinţă cosmică la veşnicia ţăranului român, care trăieşte de mii de ani în vecinătate lui Dumnezeu, şi pe care nici o doctrină politică sau vreo dogmă religioasă nu-l mai poate schimba în structura lui interioară, în AND-ul lui primordial... Şi totuşi universul tehnologic în care trăim acum, într-un singur Sat Planetar, a pus stăpânire şi pe ultimul aşa zis “colţ de rai”. Cum? Prin hărţi topografice în imagini făcute cu tehnologie în sistem GPS-uri prin satelit, prin internet şi telefonie celulară, prin telecomandă prin care poţi schimba aşa cum doreşti Televiziunea Globală, care funcţionează acum cu sute de programe, şi prin tot felul de alte telefoane sofisticate, cum sunt i-Fonurile şi i-Padurile prin care poţi să vorbeşti sau să cânţi (sau să nu mai cânţi) în 64 de octave... pe un portativ pe care tu singur îl compui în fractali şi corzi de stringuri pe un “Contrabas” care e numai al tău şi care îţi cântă când vrei şi când nu vrei o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane...  

Dar, haideţi să stăm o clipă în spaţiul curbat dintre corzile a două inimi, şi din “fereastră în fereastră” să încercăm să vedem cum gândeşte acum primul ţăran român din Satul planetar (al lui Papură Voda căsătorit cu trestia gânditoare din Delta Dunării, vecin cu Vlad Ţepeş din Dracula Park şi var primar cu ciupercile din Bucura-dumbravă, via Sfinxul - Babele şi Vârful Omul cu Coloana Soarelui de vis din “Fortăreaţa carpatică “) atunci când, de exemplu, i se taie curentul electric în satul lui planetar... Prima dată, merge ţăranul nostru la vecin de vis-à-vis să vadă dacă vecinul are curent, dacă n-are, amândoi spun: “nu e de la noi, e de la judeţ”... se întorc acasă, aprind ţăranii noştri fericiţi opaiţurile şi îşi văd de treburile lor... Cei de la judeţ spun şi ei: “nu e de la noi, e de la Bucureşti”... îşi aprind şi ei, nostalgici, lanternele şi sună la Bucureşti... Cei de la Bucureşti, ţărani şi ei, spun: “Nu e de la noi, e de la Bruxelles...” şi, speriaţi, nevoie mare, sună pe mobilul secret la ruşii ţarului Putin... şi le răspunde Bruxelles... Cei de la Bruxelles, ciobani şi ei, raportează înapoi la Bucureşti şi spun că: “Nu e de la noi, e de la oile americane...” că doar ei au făcut Uniunea Europeană şi ne-au omorât toţi ciobanii din Europa... Nu în strungă de oi ne-au omorât ciobanii noştri “, zice Becali, şi nici în dosul stânii, ca să nu-I mai audă câinii - care latră la Lună după Caravana care nu mai vine să ne-o ia odată pe Minunata doamnă a lunii arginţi, pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate. - I-au îngropat pe toţi ciobanii într-un singur Sat planetar cu Scut antiatomic ( amplasat chiar aici la noi, în Gradina Maicii Domnului, în ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis ), care va ploua în curând cu “foc stelar” şi cu “morţi electrici”... “. Supărat pe Focul negru de mânie care vine acum din cer, preşedintele american Obama ne răspunde că nu e adevărat, că moarte nu vine la comandă de la americani, şi nici măcar de la ruşi nu vine... că e de la nazişti şi evreii care se bat între ei... israeliţii cu evreii sefarzi, şi evreii sefarzi cu dracul mai ştie ce extratereştrii... şi că, probabil, din greşeală au doborât vreun OZN sau vreun satelit planetar plini cu marţieni de-ai lor şi aşa s-a întrerupt curentul electric pe jumătate de Nord a Planetei... dar, fiţi liniştiţi, zice Obama, că tot ei îl repara... Care Ei? Extratereştri marţieni, fascişti sau evreii israeliţi şi sefarzi, care trăiesc ca “în sânul lui Adam, mă întreb şi eu...  

Dracul mai ştie acum... Uite, mie, zice Obama, acum vreo două luni mi-au distrus în state două baze militare subterane, mari cât două oraşe, pe care le-am construit timp de 50 de ani cu toate rezervele în aur ale Americii, cică, acum mi-au omorât vreo 60 de mii de oameni... căci după cum scrie în agenda mea, aici erau câte 30000 în fiecare dintre aceste două baze subterane... acum, cine mai ştie cine au fost acolo închişi de 50 de ani, ce teste draiv mai făceau cu OZN-urile lor şi ce clone mai ieşeau din laboratoarele lor genetice... Dar bine că i-au omorât, că altfel nebunii ăştia de nazişti, sefarzi sau israeliţi, habar n-am care dintre ei, după ce am fost şi eu în vizită la chinezi, aşa de curtoazie, să fac şi eu cu chinezii un G2, ca să nu-mi elimine moneda americana de pe piaţa internaţională, când m-am întors m-au pus să semnez că sunt de acord să bombardăm nuclear Iranul.. Şi Doamne fereşte, dacă loveam Iranul în octombrie, se declanşa un război mondial nuclear în care erau programaţi să moară 90% din omenire, şi vă daţi seama că vreo 70 % din omenire ar fi murit primii, fraţii mei, negrii... aşa că fiţi liniştiţi, de data asta am scăpat uşor... vă daţi seama... 60.000 de oameni e cam puţin la câţi suntem noi, vreo 300.000 000 de americani... gândiţi-vă că până la 1% din Restul Lumii a Treia din şapte miliarde, din cei 1% care deţin acum toate bogăţiile acestei lumii, mai avem de omorât destui până la 70.000.000 de mandatari care vând şi tranzacţionează active de stat şi corăbii de pe cinci continente, din vreo 400 de ţări... chiar am semnat recent o alianţă cu vreo 80 de ţări nealiniate Noii Ordini Mondiale... însă e cam puţin, faţă de alte vreo 300 de ţări pline de mercenari care tranzacţionează droguri, arme, petrol şi hrana din hidrocarburi... ne luptăm cu ei să-i oprim cumva prin noul Codex Alimetarius... însă e foarte greu să le impunem să mănânce numai alimente standard, pentru că n-am anticipat că tinerii, disperaţi că nu mai au nici un viitor, au început să “mănânce” numai plante din etnobotanice... am dat ordin să le închidem toate magazinele de etnobotanice, dar degeaba, şi-au făcut deja alte reţele şi mănâncă tot ce vor ei... soluţia nu e alta decât să le asigurăm un viitor, să le dăm în prima fază o protecţie socială minimă, şi imediat să elaborăm o Constituţie universală a drepturilor omului, şi o nouă lege a căsătoriilor dintre caste, altfel cu tehnologiile astea moderne, nici un război economic nu mai e posibil acum, şi tinerii ăştia nu glumesc ei chiar pregătesc deja cea mai mare şi periculoasă revoluţie care a exista vreodată pe pământ: revoluţia conştiintei cosmice.  

Acum, fără glumă, traba e foarte serioasă, ce s-a întâmplat acolo, în SUA, în august a.c., cu cele două “cutremure”, puteţi găsi pe site-ul personal al prof. Ioan Coja în articolul: “Despre iminenta prăbuşire a aşa-zisei elite mondiale “.  

Bine, veţi spune, dar se poate trăi şi fără curent electric centralizat, există şi energie neconvenţională, care funcţionează cu forţa vântului, sau cu “pila karpen”, etc... Ei, şi ce dacă ai “vânt şi pile karpen”... au şi Ei acum o tehnologie Haarp care funcţionează cu laser şi fac cu ea cutremure de pământ şi schimbă vremea cum vor ei acum... doboară Japonia, scufunda America şi o scoate iar la nevoie de sub apă, fac să leşine Franţa, să răstoarnă toată Asia cu măruntaiele în sus... şi după cum se vede treaba de la Bruxelles şi de la New York, nu se lasă nebunii ăştia până nu cade toată Troia asta de carton din Grecia antică, cu toate “elitele” lor cu suflet de plumb... nu ştiu ce au nebunii ăştia, că nu se mai satură de atâta aur şi platină, acum vor şi plutoniu şi poloniu şi wolfram, cică, altfel, nu le merge instalaţia lor cu această nouă tehnologie Haarp...  

În anii ’60 cred că tot nebunii ăştia de evrei sefarzi au colaborat cu ruşii, când au ajuns în Cuba cu torpila lui Andrei Saharov, de au umplut cu bombe de hidrogen toate coastele Americii de Nord, au ratat atunci să arunce America în aer... acum au ratat să o bage iar în pământ, vezi Doamne, crezând că o mai scot şi adoua oară, aşa cum au “scos-o de sub apă” Cristofor Columb la 1492 şi i-au făcut-o cadou Reginei Isabela a Spaniei... Cică, au pică mare şi sunt geloşi foc pe Regina asta latină, au descoperit ei că Ea acum ar putea fi nucleul cel mai fecund al latinităţii... dar, ca să omoare această celulă latină care se divide la infinit, mai întâi trebuie să-i îngenuncheze pe greci, s-o înmoaie pe I-greca şi s-o împartă din doi în doi, apoi să facă iar flotări şi lupte greco-romane cu etruscii şi cu italiencele din peninsula, şi gimnastică aerobică regală cu aerosoli şi cu spanioli din Granada... iar pe noi, romanii, ne-au lăsat mai la urma urmei de zenit, cică vor să ne ţină aşa culcaţi la pământ, în “stând by “, adică fără respiraţie, sau, mă rog, pe adulţii de Cristal cu faţa în sus şi cu crucea pe piept, pe alţi adulţi paranormali cu faţa în jos şi cu sulă-n coasta lui Adama de Indigo, iar “ceilalţi” mai puţin adulţi cu faţa-n genunchi pe întunericul ăsta de vorbe şi minciuni... ştiţi de ce, cred că nu mai e nevoie să vă spun că noi romanii nu suntem nu numai românii curaţi, noi suntem şi îngeri şi demoni, adică şi daci şi romani, apoi mai suntem şi trei sferturi greci şi doar un sfert ardeleni după cea de-a treia mamă... căci primele două cu siguranţă au fost două zeiţe barbare, exotice şi ireductibile, venite din cer, pline de senzualitate de bogăţie şi mister...  

Da, da, aşa să ştiţi că nu-I de glumit cu noi, romanii, căci mai înainte de greci am fost hyperboreeni din stirpea lui Apollon Hiperboreeanul şi din stirpea lui Pelasgos şi al Larisei; o ştiţi pe Larisa al lui Pelasgos, cică a fost fiica şi soţie în acelaşi timp al lui Pelasgos, pe când erau două Lune pe cer, iar când au venit Titanii şi Titanidele pe Pământ i-au luat-o şi au mâncat-o şi pe Fiica lui Pelasgos, aşa cum l-au mâncat de altfel şi pe Dinysos-copil, din arisocraţia neagră... ăsta, Pelasgos, supărat foc pe titani, s-a dus la Polul Nord, şi-a făcut acolo o fabrică de îngeri şi demoni din laseri biologici, congecţionaţi din nişte superconductori din gheaţă şi a tras o ghiulea cu laseri SLBG ( sistem laser biologic galacti ) de a dat o Lună jos pe Pământ, şi din Ea s-a făcut repede o cohortă de Diane-Lune şi Hecate, de au umplut tot pământul ce ele, şi aici a rămas toate nebunele asta, aşa de mult le-au plăcut la noi pe meleagurile astea mioritice şi pline de ciobani care umblau în transhumanţă cu oile pe cer că n-au mai vrut să plece nebunele asta de Hecate... au zis Ielele că nu ne mai întoarcem în exil Acasă la Mama noastră, adică după faţa nevăzută a Lunii la Minunata doamnă a lunii argintii, până nu ne împrăştiem toate prin lume şi facem un Guvern Mondial, ca să putem guverna cu guvernantele noastre pe toţi ciobanii într-un singur Sat planetar... de ce vor să facă treaba asta, guvernantele astea de Diane şi de Lune şi de Hecate, eu nu ştiu? Dar Ielele cu siguranţă ştiu, cică e o treabă foarte serioasă de inginerie genetică pe care numai Ielele ştiu să o facă cel mai bine... Ielele ştiu cum se leagă şi dezleagă, prin eros şi magie, cum se otrăveşte şi vindecă lumea asta, şi tot Ielele se ocupă acum de tot felul de tescuiri-înnobilări-purificări şi simplificări a Corpului Spiritual după moartea noastră fizică... În sfârşit, când au văzut evreii că după 945 de ani de la marea schisma dintre biserică catolică şi cea ortodoxă un papă catolic a venit la noi în Terra Mirabilis şi a îngenunchiat şi a sărutat pământul binecuvântând de Maica Domnului, şi-au adus aminte repede, sefarzii de Diana-Luna-Hecate, iar israeliţii de Isus, pe care l-au vândut pe arginţi, l-au răstignit pe cruce şi l-au omorât... s-au certat ei cu ei puţin între ei, sefarzii cu israeliţii, şi după ce s-au înţeles în Ziua Iertării asupra unui jurământ la Cina cea de taină din Miercurea cenuşii, pe care numai ei îl ştiu, au zis: Nu! Pe ăştia, adică pe noi, romanii, le luăm doar baza de date şi NUP-urile şi îi lăsăm la urmă, le cumpărăm doar ţara verde şi îi păstram în Planul Cosmic CCC de rezervă, cine mai ştie, poate că suntem chiar compatibil cu zeii lor, prin “numărul fiarei 666”, căci e număr de om, cine are minte să-l socotească, zice Cartea Sfântă... până venim noi la ei... deci, o vreme îi mai “fierbem în suc propriu” cu ex. preş. Iliescu şi mama Omida la focul negru şi cu preşedintele B.Obama la foc deschis, până ce le pregătim bine din noul Codex Alimentarius o supă standard din stringuri, un castron din fractali şi apoi cu lingura noastră de aur din Roşia Montana îi vom servi drept “Hrană zeilor “fără grijă în Ziua Iertării la noua noastră Cina de taina din Miercurea cenuşii din wolframul şi poloniul Ofeliei lui Hamlet, împreună cu Horaţiu şi cu Regele Leru-I Lir şi cu toate Dianele din Europa Prinţului Charles...!  

Aşa cum vă spuneam, cică, besiile astea trimfătoare sunt tare geloşi acum pe Diana-Luna-Hecate, pe Diana- Artemis- Bendis, cea thracica şi pe Regina asta latină, pe Ea chiar vor s-o omoare, pentru că ei nu-I recunosc decât Capul de regină tăiat prin toate casele regale... nu-I recunosc şi inima şi sângele şi Regatul pierdut... ştiţi, povestea aceea cu “testamentul latin”: când o fi să mor, tăiaţi-mi capul, el nu e din lumea aceasta, el e din cu totul şi cu totul alte lume... Ei nu recunosc acum decât testamentul lui Sara şi Agar, pecetluit cu Faţa-de-luna şi Văpaia-de-jar, şi acestea patru femei, eventual, amestecate cu o “tocana” mare şi bine măcinată de vreo 20.000 de Diane universale şi vreo 50.000 de codoşi globalişti şi globalizaţi care lucrează acum pentru Ei în Guvernul Mondial...  

Constantin Milea Sandu  

 

 

Referinţă Bibliografică:
Jurnal de atelier - Amintiri din Satul Planetar cu Scut antiatomic şi alţi morţi electrici, după comunism şi capitalism / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 606, Anul II, 28 august 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!