AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  


Autor: Janet Nică         Publicat în: Ediţia nr. 248 din 05 septembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Janet Nică
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CURRICULUM VITAE 
  
JANET NICĂ 
  
S-a născut la 12 mai 1948 în comuna Ostroveni, Dolj.A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii Craiova în 1971 şi este profesor de limba română şi limba franceză la şcoala din comuna natală. A colaborat la mai multe reviste literare din ţară şi din străinătate, a obţinut câteva premii pentru poezie, epigramă şi critică literară, Ordinul Ziariştilor, clasa de argint,”Virtutea literară”,conferită de către Liga Scriitorilor Români,în august 2011. A publicat zece cărţi de poezie şi critică literară, este prezent în 20 de antologii literare. I s-au conferit 15 diplome de excelenţă pentru activitatea literară.Este preşedintele Cenaclului zonal „ Comuna literară Bechet” din 1975 până în prezent, membru al Societăţii Scriitorilor Olteni,din 2000, al Uniunii Epigramiştilor din România,din 2009, al Ligii Scriitorilor Români,din 2009, redactor la departamentul Artă-Literatură al revistei „Lamura”, Craiova, secretar general de redacţie la revista online CONSTELAŢII DIAMANTINE a Ligii Scriitorilor Români. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Janet Nică / Janet Nică : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 248, Anul I, 05 septembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Janet Nică : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Janet Nică
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!