AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Iulian Moldovanu         Publicat în: Ediţia nr. 429 din 04 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Iulian MOLDOVANU - PENTRU REÎNTREGIREA ŢĂRII
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Domnilor,  
 
După cum ştiţi, recent a luat fiinţă la Chişinău Consiliul Unirii. În numele tuturor acelora care am aderat necondiţionat la această iniţiativă vă cerem sprijinul. În condiţiile economice, politice şi sociale din zonă, iniţiativa compatrioţilor noştri din Republica Moldova are accente de eroism şi acestea nu sunt vorbe mari.  
 
Vă rugăm să sprijiniţi prin demersuri jurnalistice (articole, comunicate de presă, interviuri individuale sau oficiale), prin demersuri ştiinţifice (lucrări editate, simpozioane ştiinţifice, articole) prin activităţi publice (mitinguri, întîlniri, spectacole, luări de cuvânt în mass media etc.) popularizarea la nivel internaţional a acestei iniţiative precum şi susţinerea ei. La un moment dat această cunoaştere la nivel internaţional a problematicii legate de Republica Moldova şi un curent de opinie favorabil, acolo, va fi un atu foarte important!  
 
De asemenea vă rugăm să identificaţi în rîndurile organizaţiei dumneavoastră pe aceia dintre conaţionali care au studii juridice, mai ales în domeniul dreptului internaţional, care ar fi dispuşi să ajute pro bono demersurile Consiliului Unirii şi să ne ajutaţi să intrăm în contact cu aceştia.  
 
În numele celui mai înalt ideal al românilor de pretutindeni şi din toate timpurile vă chemăm la solidaritate şi la acţiuni comune!  
 
Informaţii suplimentare se pot obţine şi contactul cu noi se poate realiza prin intermediul paginii: www.consiliul-unirii.ro  
 
sau mai precis la adresa:  
 
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.consiliul-unirii.ro/  
 
Iulian MOLDOVANU  
 
1 martie 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Iulian MOLDOVANU - PENTRU REÎNTREGIREA ŢĂRII / Iulian Moldovanu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 429, Anul II, 04 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Iulian Moldovanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Iulian Moldovanu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!