AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Scrieri >  


Autor: Ana Georgescu         Publicat în: Ediţia nr. 1158 din 03 martie 2014        Toate Articolele Autorului

Iubirea...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Dacă într-o zi am fi opriţi pe stradă şi am fi întrebaţi cum definim iubirea în viaţa de zi cu zi, ce răspuns am avea? Desigur, am asocia iubirea cu sentimentele ce le purtăm soţului, soţiei, copiilor sau oricărei persoane care ne face să ne simţim confortabil în prezenţa ei. Nimic mai adevărat, dar sfera definiţiei se întinde dincolo de acestea.  

Iubire înseamnă să fim alaturi de oameni, nu doar cu gândul, şi nu doar când totul merge perfect, ci şi în clipele de cumpănă, clipe grele, suferinţă, necaz, neajunsuri, strâmtorări… Iubire înseamnă să ne pese de cel de lânga noi, înseamnă să avem un comportament placut din toate punctele de vedere faţă de aproapele nostru, faţă de semenul nostru…faţă de cel de lângă noi. Iubirea înseamnă dăruire…. Fie că vorbim de viaţa spirituală sau de cea pământească, iubirea este dăruire necondiţionată. Când iubim cu adevărat, slujim oamenilor făra să asteptăm nimic în schimb; îi susţinem în drumul lor, chiar dacă nu suntem întru totul de acord, pentru că iubirea din noi speră ca ei să găsească o cale mai bună pe care să păşească…îi susţinem sau îi ajutăm răbdător…Ştim să ascultăm cu atenţie si răbdare, reuşim să redăm zâmbetul şi încrederea în sine celorlalti, nu îl grăbim pe cel ce neîndemânatic izbuteşte cu greu în lucrul lui, transformăm orice convorbire sau întrevedere într-o clipa de părtăşie…Dacă toate acestea ne însoţesc, ştim că iubirea există cu adevărat în noi…  

În fiecare zi din viaţă noastră, într-un fel sau altul, trăim iubirea…cum o trăim, diferă de la zi la zi. Sa o purtăm ca pe o cunună!  

Referinţă Bibliografică:
Iubirea... / Ana Georgescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1158, Anul IV, 03 martie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ana Georgescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ana Georgescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!