AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Libertate >  Istoria adevărată a poporului român
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Istoria adevărată a poporului român (istoria decojită cum am numit-o eu!) nu trebuie să sperie. Oare să fie greu de consimţit acest adevăr?  
 
Mitologia poporului român, liricul învăluie trecutul şi bântuie prezentul, un flanc de contraatac împotriva resemnării istorice. România se pare că este de neînţeles! Să nu ne grăbim, stagnări relaţii imuabile şi incurabile, scepticismul în faţa istoriei conduc spre un tip de unicitate negativă a României. Evenimentele din 1989, o rezolvare tipic românească, unică şi din păcate defectuoasă! Ieşirea din comunism, o caricatură tip româneasca!  
 
Ce este şi mai curios, comunicarea, spiritualitatea noastră ca fiinţe umane pică şi ea odată cu societatea în care ne zbatem! În ultimul ceas să recunoaştem cum suntem noi aşa este societatea, ţara!  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Istoria adevărată a poporului român / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1154, Anul IV, 27 februarie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!