CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Spiritual >  


Autor: Ionel Cadar         Publicat în: Ediţia nr. 1306 din 29 iulie 2014        Toate Articolele Autorului

CINE SUNTEM
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Trăim într-o lume în care oamenii au uitat să-şi folosească sufletul..să zâmbească din inimă, să-şi aleagă iubirea în funcţie de ceea ce simt cu adevărat şi nu în funcţie de raţiune, să vorbească din inimă. Suntem defecţi. Trăim pentru viitor şi ne ascundem de trecut. 
  
Minţim ca să ne ascundem sentimentele şi preferăm să lăsam aparenţele să ne definească ca oameni. Nu mai ştim cum să luptăm pentru ceea ce vrem cu adevărat, să ţinem strâns de ceea ce iubim sincer şi să nu ne pese de părerile celorlalţi. Suntem judecaţi pentru ceea ce facem pentru că la rândul nostru judecăm...Suntem pierduţi într-un spaţiu al neantului. 
  
Azi suntem, mâine nu suntem.. Aşa că de ce să nu trăim viaţa la maximum?! Să iubim, să râdem, să dăm frâu liber sentimentelor care ne sufocă trupul, să ne înconjurăm de pozitivitate şi să lăsăm raţiunea deoparte?.. 
  
De ce? Pentru că suntem setaţi precum nişte ceasuri deşteptătoare- 
  
să râdem doar la glume, să iubim doar dacă suntem iubiţi,să ţipăm când suntem enervaţi, să plângem când suntem 
  
supăraţi..toate aceste trăiri sunt manevrate de raţiune. 
  
Inima este uitată într-un colţ sfărâmat în stângăcia pieptului. Am uitat să ne ocupăm şi de sentimentele infime..să le trăim cu aceeaşi intensitate cum sunt trăite ura, invidia, răutatea. r trebui să ne oprim, să ne punem mâinile la ochi, iar în întunericul abisal să lăsăm inima să vorbească. Să lăsăm inima să preia iniţiativa. Atunci am iubi cu adevărat, am zâmbi cu adevărat şi am trăi cu adevărat! Am fi oameni din nou. Am fi noi înşine din nou, aşa cum ne-a lăsat Creatorul. Fără ură, fără invidie, fără gelozie, fără răutate, fără urâţenie. Totul ar fi limpede şi clar ca lumina soarelui. Am vedea cu adevărat frumuseţea interioară în adevăratul sens al cuvântului. Am simţi tot ce ne înconjoară intens şi am aprecia mai mult fiecare lucru sau fiinţă în parte."by Pierduta in ganduri. 
  
Click here to Reply or Forward 
  
Referinţă Bibliografică:
CINE SUNTEM / Ionel Cadar : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1306, Anul IV, 29 iulie 2014, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ionel Cadar : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ionel Cadar
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!