AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Scrieri >  


Autor: Ion Nălbitoru         Publicat în: Ediţia nr. 1256 din 09 iunie 2014        Toate Articolele Autorului

Concurs internaţional de proză scurtă
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Forumul Cultural al Brezoiului are plăcerea să vă reamintească de concursul internaţional de proză scurtă: „Romania – Catedrala din Carpaţi”.
La acest concurs pot participa toţi românii de pretutindeni, chiar dacă sunt membrii în USR sau LSR.
Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, la un rând. Lucrarea va consta dintr-o singură proză de maxim 3 pagini cu tema mai sus menţionată, reprezentând un reportaj turistic sau cultural, articol despre locuri, oameni şi fapte, evocări culturale şi istorice, evocări ale unor mari personalităţi româneşti (din ţară sau de peste hotare), povestire, amintiri despre locurile natale, eseu despre tradiţii, obiceiuri, etnografie şi folclor, etc.
Se pune condiţia ca lucrările să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie şi să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării.
Concurenţii vor trimite prin e-mail trei documente: unul cu textul, unul cu CV şi o poză pe adresa:
forumulcultural_brezoi@yahoo.com
Lucrările vor fi trimise până cel târziu la data de 30 IUNIE, iar jurizarea va avea loc în luna iulie, 2014.
Se vor acorda PREMIUL I, II, III şi PREMIUL SPECIAL „ROMÂNIA – CATEDRALA DIN CARPAŢI” constând din diplome tipărite, premii şi publicarea textelor în revistele online mai jos menţionate.
Lucrările câştigătoare vor fi publicate în revista internaţională „STARPRESS” (româno-canado-americană), „Radio Metafora” (SUA), „Însemne Culturale” şi „Slova Creştină”. Vor mai fi publicate, alături de cele premiate, următoarele zece lucrări (după punctajul obţinut) în “Cititor de proză” la Grupul de literatură patriotică şi în “Confluenţe literare”.
Toţi concurenţii vor primi DIPLOMA DE PARTICIPARE. Deasemenea vor primi în document (pe e-mail) romanul "Urmaşul lui Dracula" din partea preşedintelui forumului.
Câştigătorii vor fi anunţaţi prin e-mail şi mediatizaţi în revistele mai sus menţionate, iar diplomele şi premiile le vor primi prin poştă.
Anunţul oficial se va face la sfârşitul lunii august în cadrul Zilelor Brezoiului “Târgul Lotrilor”.
Comisia de jurizare este alcătuită din personalităţi ale culturii româneşti din ţară şi de peste hotare.
 

Referinţă Bibliografică:
Concurs internaţional de proză scurtă / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1256, Anul IV, 09 iunie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!