CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Iioan Gabriel Puşcă         Publicat în: Ediţia nr. 1132 din 05 februarie 2014        Toate Articolele Autorului

Ioan Gabriel PUŞCĂ - CONCURS ANUAL DE DEBUT AL EDITURII ZIP - SECŢIUNEA POEZIE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Regulament  
 
Asociaţia Culturală ADSUM lansează, din anul 2014, Concursul Anual de Debut al Editurii ZIP. La concurs poate participa orice persoană care scrie în limba română, care nu a debutat încă în volum propriu şi a cărei operă se incadrează în condiţiile prevăzute de prezentul Regulament.  
 
Premiul Editurii ZIP constă în PUBLICAREA VOLUMULUI declarat câştigător într-un tiraj de 300 exemplare din care 150 exemplare revin autorului. Prezentul concurs este pentru secţiunea POEZIE!  
 
Manuscrisul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:  
• sa fie trimis print + CD sau ataşat unui e-mail  
• sa fie scris cu caractere Times New Roman, corp 12, cu paginile numerotate, redactat în WORD, fără a fi transformat PDF.  
• Să nu depăşească 70 (şaptezeci) pagini A4.  
Numele autorului sau datele de contact nu vor fi trecute pe paginile manuscrisului  
• manuscrisul se poate înscrie la concurs în perioada: 16 ianuarie -15 februarie 2014 la adresa de„ mail concursdebut@gmail.com sau prin poştă la adresa: Editura ZIP, b-dul Energeticienilor nr 9E, cam. 1019, sector 3, Bucureşti.  
• Manuscrisul, print /CD sau atasat unui email va fi insotit de următoarele acte:  
• CV literar, cu fotografie tip legitimaţie  
• copie dupa un act de identitate cu fotografie  
• date de contact: adresa de mail, număr de telefon, adresa postală.  
 
Jurizarea va fi făcuta în perioada 15-28 februarie. Premierea se va face în perioada 21-23 Martie în cadrul spectacolului dedicat de Asociaţia Culturală Adsum „Zilei Internaţionale a Poeziei”.  
 
NU SUNT ADMISE ÎN CONCURS:  
a) manuscrisele care nu respecta specificaţiile de mai sus  
b) manuscrisele care nu au diacritice ori au greşeli de ortografie  
c) manuscrisele ale căror autori au publicat deja în volum propriu,  
d) manuscrisele care ajung după data de 15 februartie 2014 orele 23:59 prin email sau după 15 februarie 2014 data poştei.  
 
Manuscrisele nu se înapoiază iar Editura poate dispune publicarea unor poezii (2-5 poeme/autor) din manuscrisele primite alături numele si cv-ul literar în Antologia Concursului de Debut 2014 – secţiunea Poezie şi in Revista ZIP pe parcursul anului 2014. Antologia va fi lansată în data de 04 decembrie 2014 cu ocazia aniversării a 9 ani de existenţă a Cenaclului de Seară.  
 
Înscrierea în concurs confirmă acceptarea condiţiilor din prezentului regulament.  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ioan Gabriel PUŞCĂ - CONCURS ANUAL DE DEBUT AL EDITURII ZIP - SECŢIUNEA POEZIE / Iioan Gabriel Puşcă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1132, Anul IV, 05 februarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Iioan Gabriel Puşcă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Iioan Gabriel Puşcă
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!