CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 667 din 28 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

INVITAŢIE PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN VOLUMUL al II-lea AL ANTOLOGIEI UNIVERSALE A POEZIEI ROMÂNEŞTI CONTEMPORANE MERIDIANE LIRICE 2013
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Având în vedere succesul primului volum al Antologiei universale a poeziei româneşti contemporane MERIDIANE LIRICE (124 Poeţi contemporani) şi datorită numeroaselor solicitări, venite din partea poeţilor români din ţară şi din diaspora, lansăm invitaţia de a expedia materialele dumneavoastră, pe adresa de e-mail geocosynus@gmail.com, până cel mai târziu 1 mai 2013.  
 
Materialele trebuie să conţină:  
 
- 8-10 texte (poezii);  
- o fotografie personală;  
- 1-2 referinţe critice la scrierile dumneavoastră;  
- 1 scurt CV literar (de maxim 1 pagină în format A4). CV-ul trebuie să includă, obligatoriu, data şi locul naşterii autorului, precum şi datele personale: adresa poştală şi un nr. de telefon de contact. (datele personale vor rămâne confidenţiale şi vor fi utilizate strict pentru corespondenţă).  
 
Cerinţe minimale:  
- textele să fie corect tehnoredactate cu diacritice, font Times New Roman 12 pt, cu spaţiere la 1 rând;  
- fotografia să fie cu rezoluţie de minim 200 dpi, pentru o mai mare claritate.  
- Orice material care nu respectă cerinţele date, va fi respins.  
 
Ne rezervăm dreptul de a face o selecţie a materialelor primite, pe criteriul strict valoric. Lista autorilor acceptaţi pentru al doilea volum al antologiei, va fi publicat pe site-ul revistei (şi în cele ale partenerilor noştri) până cel mai târziu 1 august 2012.  
 
Pentru orice nelămurire sau pentru obţinerea de informaţii suplimentare referitoare la antologie, vă rugăm să ne contactaţi la telefonic la numărul de fix: 0374-064.594 sau mobil: 0741-078.627 (numerele de telefon ORANGE) sau pe adresa de e-mail: geocosynus@gmail.com.  
 
Invitaţia pentru înscrierile în volumul al 2-lea al MERIDIANE LIRICE va fi republicată pe site periodic (săptămânal - în week-end), până la încheierea sesiunii de primire a materialelor.  
 
VĂ AŞTEPTĂM!!!  
Gheorghe A. Stroia - Adjud, 0ctombrie 2012  
 
Referinţă Bibliografică:
INVITAŢIE PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN VOLUMUL al II-lea AL ANTOLOGIEI UNIVERSALE A POEZIEI ROMÂNEŞTI CONTEMPORANE MERIDIANE LIRICE 2013 / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 667, Anul II, 28 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!