CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 759 din 28 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

Invitaţie pentru antologie poezii patriotice
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi prieteni creatori de poezie cu simţire românească, 
  
Revin cu propunerea publicării unei antologii de poezii pentru ţară, prin care să încercăm să retrezim sentimentele patriotice în adormire. Costurile de tipărire vor fi mici raportate la fiecare participant, costurile de editare, machetare, corectare, copertă, înregistrare şi obţinere ISBN şi CIP intrând în atribuţiile mele ca editor. Editura Naţiunea şi grupul de presă Naţiunea au mulţi prieteni autori şi cititori, dar şi câţiva ne-prieteni frustraţi puşi pe terfelerea proiectelor colective, aşa cum au procedat în cazul proiectului ”Rugă fără sfârşit” soldat şi cu o reuşită carte colectivă. 
  
Volumului căruia propun să îi dăm viaţă îi vom asigura lansări succesive, promovare, distribuţie, prezentări şi prezenţa poeţilor în spectacole de muzică şi poezie şi orice fel de manifestare. 
  
Trustul Naţiunea pregăteşte, de asemenea, lansarea unei reviste de cultură şi literatură , pe hârtie şi în format electronic şi va dezvolta activitatea scenică a cenaclului literar-artistic ”Rezonanţe Româneşti”, continuatorul modern al cenaclului ”Flacăra”, având în vedere, în acest sens, formarea unei echipe de realizatori şi colaboratori. S-au înscris deja 8 autori. Adresa mea de mail şi telefonul de contact: 
  
monarom2000@yahoo.com 
  
0769210473 
  
Romeo Tarhon. 
  
Referinţă Bibliografică:
Invitaţie pentru antologie poezii patriotice / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 759, Anul III, 28 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!