AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  Invitaţie la iubire
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Uşa sufletului s-a deschis ... ai intrat tu!  
S-au aprins luminile în fiecare ungher...ai întins mâna şi ai invitat-o la o cină romantică.  
Îmbrăcat în frac alb, i-ai dăruit un trandafir roşu de catifea. I-ai ţinut scaunul, aşteptând să ia loc.  
Femeia vieţii tale ...  
La masa rotundă, unul în faţa celuilalt, schimbaţi priviri topite în flăcările lumânărilor parfumate ce strălucesc în ochii voştri. Îi acoperi duios mâna, o atingi cu degetele lungi, o cuprinzi, îi săruţi căuşul palmei cu buze dornice şi moi.  
Ea-ţi mângâie tâmpla, părul des, întunecat de pe frunte. Atmosfera se încarcă de energie. Sfere de lumină se rotesc, învăluie încăperea.  
O inviţi să se aşeze pe genunchii tăi. Povara ei dulce te ameţeşte, îţi culci obrazul pe pieptul ei. Te simţi ocrotit, adorat, liniştit, învăluit în feminitatea ei de mătase.  
Ridici privirea, femeia înţelege singurătatea pătrunsă de tristeţe din adâncurile fiinţei tale. Îţi cuprinde gâtul cu braţele, te sărută cu toată afecţiunea anilor pierduţi departe de tine, de ocrotirea ta. Te ridici cu ea în braţe, rotindu-te ameţitor. Râde cu glas cristalin, îţi dă fiori de foc. Brusc, o laşi cu picioarele pe pământ, lipind-o strâns de tine. Ţi-e teamă să nu dispară ca o fantasmă, îţi treci palmele peste trupul ei, să fii sigur că este reală. Îi frămânţi umerii, două universuri se contopesc şi se înalţă deasupra lumii, în lumina timpului.  
Dansul iubirii vă ridică pe piscurile fierbinţi ale secolelor de dorinţă iar libertatea spiritelor trece dincolo de orice mister, de încătuşare a aşteptărilor searbede, reci.  
Ţi-ai găsit perechea ... Nemurirea, femeia vieţii tale .... doar a ta pentru totdeauna.  
Constantin Camelia  
2010  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Invitaţie la iubire / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 347, Anul I, 13 decembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!