CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  INTOARCEREA SPRE OBÂRŞII
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Lansare carte  

Miercuri, 05 septembrie 2012, la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Sediul Central, str. Tache Ionescu, nr 4, sector 1, Editura ANAMAROL lanseaza cartea INTOARCEREA SPRE OBÂRŞII a scriitoarei Elena BUICĂ.  

Prezintă director editură, Rodica Elena LUPU  

Lansarea acestui volum, la Biblioteca Metropolitana din Bucureşti este un prilej de întâlnire şi bucurie a iubitorilor de literatură şi a prietenilor autoarei Elena Buică.  

De ce scriem? De ce vrem noi să scriem unor prieteni necunoscuţi aceste scrisori mai groase, cum îmi place mie să numesc cărţile ? Pur şi simplu simţim nevoia să împărtăşim. Am editat cu plăcere cartea Elenei Buică, Buni cum îi spunem cei apropiaţi căreia îI face o deosebită plăcere să împărtăşească în scris ceea ce simte. Şi pot să vă spun că aceasta nu este o carte de dragoste. Este - dacă vreţi – ceva mai mult, este ceva ancorat în vastitatea unor trăiri sedimentate şi apoi filtrate din adâncurile insondabile ale acelui suflet pe care-l purtăm cu toţii, dar unde nu toţi au access sau răgazul să-l cerceteze.  

Scriem şi vom scrie. Fiecare zi este un cadou dacă putem să deschidem ochii, să ne concentrăm pe amintirile frumoase, amintiri pe care le-am adunat de-a lungul vieţii noastre. Aceasta este ca un cont în bancă, iei de acolo exact ce ai adunat. Sfatul meu este să faci la fel cititorule, tu care eşti timpul înşirat pe generaţii! Să aduni multă fericire şi tot ce e frumos în contul tău de amintiri şi să le mulţumeşti la fel cum le mulţumesc eu şi Buni celor care şi-au adus aportul la contul nostru de amintiri, unde şi astăzi strângem şi mai strângem.  

Şi pentru că e loc sub soare pentru toţi nu ştiu de ce se iubeşte se trăieşte şi se moare într-o lume plină de minciuni. Şi mă întreb întruna de ce oare când pământul cu noi este bun? Cu toţii putem să petrecem această clipă ce desparte naşterea de moarte cât mai plăcut. O clipă pe care omul n-o ştie, n-o vede n-o ia în seamă, uneori o cheamă sau o blesteamă, atunci când devine fior o scrie, o cântă o poartă ca pe propria-i soartă. Atenţie dar, clipa nu este har, ci e drum sau hotar. Şi sunt sigură dragi iubitori ai cărţilor că pentru Bunii, viaţa, această clipă ce ne este dată să o trăim pe pământ a fost, este şi rămâne un drum încununat de succes. Felicitări, Buni!  

Vă aşteptăm cu drag  

Referinţă Bibliografică:
INTOARCEREA SPRE OBÂRŞII / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 611, Anul II, 02 septembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!