AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Aurel Avram Stănescu         Publicat în: Ediţia nr. 267 din 24 septembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Întâlnirea
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Am găsit un site de socializare serios! În sfârşit am aflat ce-mi trebuie. 
  
Prima dată am ales grupul de femei ... . fiindcă îmi plac şi, în definitiv sunt politicos! nu pofticios. M-am orientat spre segmentul meu de vârstă ... peste 60 de ani şi am început să scormonesc. M-am gândit că segmentul acesta e mai apropiat vârstei mele deci şi gusturile sunt asemănătoare.  
  
Treaba este simplă, vezi figura, o studiezi din toate unghiurile posibile, îi transmiţi un mesaj confidenţial şi faci clicul obligatoriu cu mausul . Eu n-am timp să dau apeluri private, sunt timid dar recunosc prefer femeile, aşa că am conceput unul universal!  
  
Nu contează că este lungană sau cât un dop, nu importă că este plinuţă sau i se văd oasele, nu mă interesează că e brunetă, roşcată, blondă sau ... rubicondă, îmi este indiferentă culoarea pielii ... eu am slăbiciune pentru ele! 
  
După aceea m-am extins ... am atins segmentul de vârstă între 20 şi 60 de ani. O bogăţie colorată şi diafană ... . să-mi vină rău nu alta!  
  
Antrenat în viziuni m-am îndreptat spre segmentul cel mai tânăr ... în definitiv toţi ştim să citim şi să scriem pe calculator de la 7 ani!  
  
Deja intrasem în tranşă ... lăsam mesajul de pe ‘'paste'' şi gata, clicuiam în neştire! Nu apucam să se termine bine clicul că, nerăbdător abia aşteptam să-l aud pe următorul. Aveam ameţeli, eram într-o stare de insaţietate dubioasă 
  
Am cugetat repede! De ce să năpăstuiesc bărbaţii? Ce am cu ei de împărţit? Nu am duşmani aşa că am început să-i chem la întâlnire ... de-a valma, la grămadă!  
  
Am solicitat şi primit diverse răspunsuri afirmative de la 10.326.479 de oameni. Cred ca e suficient. Restul până la 50.000.000 să vină data următoare! 
  
Cum unde?  
  
Joi, 29 Septembrie, orele 18 la Biblioteca Judeţeană din Constanţa ... oraşul meu natal. Fiecare pe cheltuiala sa, nemţeşte! Fiecare trebuie să plătim odată în viaţă.  
  
Ne vom recunoaşte fără îndoială ... ne vom spune parola încet, cu accent, pe un ton foarte grav ... Baluuuu !  
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Întâlnirea / Aurel Avram Stănescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 267, Anul I, 24 septembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Aurel Avram Stănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Aurel Avram Stănescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!