AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comemorari >  


Autor: Valeriu Cercel         Publicat în: Ediţia nr. 1136 din 09 februarie 2014        Toate Articolele Autorului

IN MEMORIAM
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pe data de 16 februarie, se împlinesc doi ani de când Elena Munteanu (Ingada) a plecat în lumea celor drepţi. Soarta a făcut ca visul ei de a-şi publica un volum de versuri, replici şi glume, intitulat “RIDENDO”, să prindă viaţă acum. În acest volum sunt replici ale Elenei Munteanu la poezii scrise de Anghel Pop, Sorin Olariu, Florin Rădulescu, Adrian Erbiceanu, Aurel Oancea, Florin Cernar, Alexandru Stelian, satire scrise de ea şi câteva poezii semnate de Emilia Dănescu, Vasilica Ilie şi Vasia. 
  
Cei interesaţi pot cumpăra acest volum de la “Amazon.com” 
  
http://www.amazon.com/Ridendo-Replici-si-glume-Romanian/dp/149545052X/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1391954473&sr=1-1&keywords=Ridendo 
  
Dumnezeu să o odihnească în pace. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
IN MEMORIAM / Valeriu Cercel : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1136, Anul IV, 09 februarie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Valeriu Cercel : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valeriu Cercel
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!