AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poezie > Cantec >  


Autor: Dorina Şişu         Publicat în: Ediţia nr. 299 din 26 octombrie 2011        Toate Articolele Autorului

idiot în Panteonul meu

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
bănuiam că viaţa e opusul morţii pentru că regele Urukului mi-a arătat cum se împleteşte cerul în jurul crucii cum pasul făcut în pământ naşte o altă viaţă am învăţat că nemurirea rămâne un aluat proaspăt de eşec lamentabil privind oamenii în ochi înveţi ce e infernul şi că Osiris e numele tău nu renunţăm la măşti ne ţine de cald patima ce strigă din hău la răni deschise minciuna din bucuria momentului înălţător că eşti mai presus de clipa trecutelor lacrimi şi probabil că fac dansul clişeului continuu deliciul viului rămâne în coaste sunt idiotul din Panteonul meu sunt naivul ce-şi caută viaţa murind sunt pur şi simplu un abstract repetat în versuri o adiere de gol şi contur de iubiri sunt fuga blestemată şi un recul al sorţii atinge cuiul morţii adâncul din pământ
Referinţă Bibliografică:
idiot în Panteonul meu / Dorina Şişu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 299, Anul I, 26 octombrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Dorina Şişu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dorina Şişu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!