AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Ideea Europeană         Publicat în: Ediţia nr. 789 din 27 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

Ideea Europeană - LANSARE DE CARTE: „HARUL” DE ADA IOANA RALUCA BĂCEANU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Ideea Europeana şi Club A vă invită la evenimentul de lansare a volumului „Harul”, de Ada Ioana Raluca Băceanu - primul roman „paranormal romance” din România. Lansarea va avea loc in Club A, Bucureşti, în data de 1 martie 2013, începând cu ora 19.00. Invitati: Ştefan Ghidoveanu, Cristian Tamas şi Mihail Gramescu. Un moment în cadrul evenimentului, pe lânga clasica sesiune de autografe, va fi şi lecturarea de către autoare a unor fragmente din carte. Fiecare participant la eveniment va primi un cadou din partea organizatorilor.  
 
Despre carte:  
„Harul” ar putea fi numit romanul unei adolescente deosebite, unde totul devine posibil printr-o putere pe care o avem cu toţii: dorinţa. Doar ca uneori Universul o poate îndeplini într-un fel neaşteptat aşa încât să-ţi răstoarne lumea cu susul în jos. Amy, personajul principal, descoperă pe pielea ei că trebuie să ai grijă ce îţi doreţti.  
 
Despre autoare:  
Ada Ioana Raluca BĂCEANU, poet, romancier, eseist. S-a născut pe data de 29 decembrie 1993, la Bucureşti. Absolventă a Colegiului Naţional Spiru Haret, studentă la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Istorie. Debut absolut – 2009. Publică poezie în antologia „Bal la palat”, Editura Granada, 2010, proză în antologia „Balaurul şi mioriţa”, Editura Eagle Publishing, 2011, şi în antologia „Dincolo de noapte”, Editura MillenniumBooks, 2012. Roman: „Călătorie prin mintea unei adolescente”, Editura EuroStandard, 2009, reeditat în 2010 la Editura Litera Internaţional. Eseu: „Integrarea socială a persoanei maniaco-depresive”. Premii literare: Premiul I la Simpozionul Internaţional Adolescentul miop al lui Eliade în universul şcolii româneşti contemporane (2010), premiul I la Concursul Naţional Simboluri în universul cunoaşterii (2012), premiul I la Simpozionul Municipal Adolescenţii de azi pentru Europa de mâine (2012).  
 
***  
 
Parteneri media:  
Ring, Centrul Vechi, Contemporanul, Privesc.eu, Agentia de presa Asii Romani, Comunic Art Centre, Bookuria.info, Copyro, Cititor de Proza – Republica Artelor, Art Act Magazine, Diva Hair.  
 
Parteneri:  
Club A, EuroPress Group, Libraria Pentru Toti, Biblioteca Europeana.  
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ideea Europeană - LANSARE DE CARTE: „HARUL” DE ADA IOANA RALUCA BĂCEANU / Ideea Europeană : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 789, Anul III, 27 februarie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ideea Europeană : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ideea Europeană
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!