AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 384 din 19 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Hotărârea Comitetului Director al Ligii Scriitorilor privind acordarea Medaliei VIRTUTEA LITERARĂ şi a DIPLOMEI DE EXCELENŢ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!


HOTĂRÂREA COMITETULUI DIRECTOR AL LIGI SCRIITORILOR
PRIVIND ACORDAREA MEDALIEI VIRTUTEA LITERARĂ şi a
DIPLOMEI SPECIALE

În septembrie 2011 s-au împlinit 5 ani de la înfiinţarea LIGI SCRIITORILOR, eveniment important în actul de creaţie literară din România. Apariţia Ligi în lumea literelor româneşti a lărgit cadrul de reprezentare şi manifestare a acelor dedicaţi artei prin scris, punând bazele şi în ţara noastră a pluripartitismului în organizarea breslei scriitoriceşti.
Liga Scriitorilor s-a dovedit în scurt timp o semnificativă cărămidă la baza edificiului literar românesc atât prin activitatea desfăşurată, concretizată în medie în circa 20-22 activităţi lunare, în cadrul Filialelor noastre din ţară şi străinătate, cât şi prin larga cuprindere a 31 de filiale, din care 12 în străinătate, editând 15 reviste, din care 10 pe suport de hârtie, în ţări ca Anglia, Canada, Australia, SUA, etc.
Pentru ca Liga Scriitorilor să nu rămână o organizaţie fictivă, existentă doar în scripte, a fost necesară o puternică implicare, multă disponibilitate, soldate cu o mare investiţie de efort pe bază de voluntariat.
Pentru a marca strădaniile celor implicaţi în acest amplu proces CONSILIUL DE CONDUCERE al Ligi Scriitorilor,

HOTĂRĂŞTE:
a).Acordarea medaliei VIRTUTEA LITERARĂ scriitorilor:
Bocu Michaela
Benche Ioan
Constantinescu Ion
Moisa Gavril
Patca Iulian
Ţene Al. Florin
b)Acordarea DIPLOMEI SPECIALE, următorilor:
Bodea Antonia
Corneanu Traian
Morcan Lazăr
c) Se însărcinează secretariatul Ligi Scriitorilor pentru a duce la îndeplinire această HOTĂRÂRE.-
Preşedinte, Cluj-Napoca Al.Florin Ţene 19 ianuarie 2012

Referinţă Bibliografică:
Hotărârea Comitetului Director al Ligii Scriitorilor privind acordarea Medaliei VIRTUTEA LITERARĂ şi a DIPLOMEI DE EXCELENŢ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 384, Anul II, 19 ianuarie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!