CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 1183 din 28 martie 2014        Toate Articolele Autorului

O nouă apariţie literară în colecţia ANTOLOGIS a editurii Armonii Culturale: AUTOGRAF PENTRU M(Â)INE, Coordonatori - ION LAZĂR DA COZA şi VASILISIA LAZĂR - GRĂDINARIU (Tulnici, Vrancea), Co
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Coordonatori ION LAZĂR DA COZA şi VASILISIA LAZĂR GRĂDINARIU (Tulnici, Vrancea) – AUTOGRAF PENTRU M(Â)INE (Antologie de lirică, proză şi arte plastice, format B5, 514 pagini), Coperta – pictor Mihai CĂTRUNĂ (Bucureşti) 
  
ION LAZĂR DA COZA: Timpul, cu bune cu rele, că vrem că nu vrem, trece inexorabil. Pentru Site-ul ÎNSEMNE CULTURALE, conceput ca un cenaclu online, deschis poeziei, prozei şi artelor plastice, ne place să credem că timpul a ars fecund, înveşnicindu-se. În cei aproape doi ani de la crearea sa, a strâns peste trei sute patruzeci de membri. Mulţi? Puţini? Irelevant, zicem noi. Puteam fi o mie, puteam fi o sută. Important este că, spiritualiceşte, suntem o comunitate de oameni frumoşi, scânteietori. La porţile site-ului, întotdeauna generos cu iubitorii de sublim, au bătut, cu sfială sau cu voinicie, începători în ale scrisului, ori consacraţi. Unii şi-au găsit locul, progresând, alţii nu. 
  
Bucuroşi suntem de prezenţa autorilor validaţi de cititori, de vreme şi de critică. Prin postările şi comentariile lor, au arătat cât de sus e ştacheta ce trebuie depăşită. În cadrul site-ului şi-au găsit locul şi un mănunchi de artişti plastici, extrem de talentaţi ... Toate acestea şi multe, multe altele, sub coordonarea fondatorilor Ion Lazăr da Coza şi Vasilisia Lazăr-Grădinariu, beneficiind de sprijinul administratorilor Gina Zaharia, Sofia Sincă, Mihaela Roxana Boboc, Augusta Cristina Călin, Gabriela Grădinariu, Corina Militaru, Laura Marinela Staicu şi Iris Marinov, au primit forma prezentei antologii – Autograf pentru m(â)ine. 
  
Antologaţi sunt toţi cei care şi-au exprimat liber dorinţa, trimiţându-ne materiale. Că alegerea lucrărilor a fost sau nu inspirată, este o chestiune strict personală. Că au avut sau nu ce alege, e cu totul altă discuţie. Oricum, colectivul redacţional a triat şi el textele, şi din zece poezii, de exemplu, au reţinut cel mult şapte. Cert este că pentru unii autori e o încurajare că sunt în paginile acestei antologii, pentru alţii e o certificare a talentului lor, iar câţiva sunt deja la categoria maeştri. Cu toată modestia, noi zicem că a ieşit ceva deosebit. Peste ani vom găsi această antologie pe vreun raft de bibliotecă prăfuit, sau ca adresă URL, într-un folder uitat de multă vreme. Poate că iertaţi de iureşul cotidianului, câteva clipe ne va fi îngăduit să o deschidem. În colţul gurii ivi-se-va un zâmbet nostalgic – ce frumoşi eram! 
  
Aşadar, Autograf pentru m(â)ine – un autograf pentru prezent şi viitor, pentru mine şi tine, cititorule, pentru starea mea de acum şi pentru cea care va deveni amintire, dar, mai ales, amprenta de azi pe treapta de mâine. Bucuraţi-vă! 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro/editura  
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Emanoil TOMA (Ploieşti), Mihaela GUDANĂ (Tecuci), Marina Angela GLODICI (Baia Mare), Ioan CIORCA (Cluj-Napoca), Cornel COSTEA (Cluj-Napoca), Nicholas BUDA (New York), Georgeta Minodora RESTEMAN (Cluj), Virginia BOGDAN (Focşani), Florentina DANU (Braşov), Ion CROITORU (Adjud) ... şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Armonii Culturale 
  
27 martie 2014 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
O nouă apariţie literară în colecţia ANTOLOGIS a editurii Armonii Culturale: AUTOGRAF PENTRU M(Â)INE, Coordonatori - ION LAZĂR DA COZA şi VASILISIA LAZĂR - GRĂDINARIU (Tulnici, Vrancea), Co / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1183, Anul IV, 28 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!