CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 867 din 16 mai 2013        Toate Articolele Autorului

Gheorghe A STROIA - O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ANGELA BURTEA „MIRAJUL IUBIRII” (ROMAN)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia EPOSS a editurii ARMONII CULTURALE a apărut, de curând, o nouă carte a prozatoarei brăilene ANGELA BURTEA, romanul intitulat ”MIRAJUL IUBIRII”.  
 
„Dacă nu iubirea, atunci cine, atunci ce? Este iubirea un miraj? A ajuns cineva să cunoască iubirea adevărată, constant împărtăşită de la înmugurirea şi până la scuturarea petalelor ei? Iată de ce, astfel de întrebări dau culoare şi sens titlului romanului - MIRAJUL IUBIRII - o scriere reuşită, care va îndemna cititorul să-i desluşească sensurile.  
 
Ca de fiecare dată, Angela Burtea ştie să lege, să dezlege, să creeze mister, să creeze situaţii, să dezvăluie taine ce pot uşura suferinţe sau schimba destine. Şi, foarte important, romanciera ştie să atribuie cărţii sale un happy-end: reîntâlnirea mamă-fiu şi descoperirea iubirii tămăduitoare pentru Florica. O poveste frumos aşternută pe hârtie, delicată, sensibilă, plină de învăţăminte. O împletire de caractere şi situaţii armonios structurate, emanând un eros rafinat, fără urmă de trivial sau indecenţă în limbaj. Povestea în sine aminteşte, într-o oarecare măsură, de serpentinele amare ale iubirii, precum în frescele istorice ale lui Thomas Mann (Alesul), de intimitatea trăirilor din romanele Norei Iuga sau de valenţele psihanalitice din scrierile transatlanticei prozatoare Vavila Popovici.”  
 
Gheorghe A STROIA  
-------------------------------------------------------------------  
 
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!  
 
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro  
 
În curând la Editura Armonii Culturale ... Gabriel Dragnea (Bucureşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sânpetru (Ialomiţa), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Lucia Silvia Podeanu (Novaci, Gorj), Florentina Danu (Braşov), Mihai Leonte (Moldova Nouă) şi multe alte noi apariţii editoriale!  
 
Gheorghe A. Stroia  
Editor senior  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Gheorghe A STROIA - O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ANGELA BURTEA „MIRAJUL IUBIRII” (ROMAN) / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 867, Anul III, 16 mai 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!