CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 801 din 11 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Gheorghe A STROIA - O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”TRANDAFIRUL ALB” – VOL. AL II-LEA AL TETRALOGIEI ”TÂLCUIRI MOLDOVENEŞTI” DE AGA LUCIA SE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia EPOSS a editurii ARMONII CULTURALE a apărut, de curând, ”Trandafirul alb” – vol. al II-lea al tetralogiei ”Tâlcuiri moldoveneşti” de Aga Lucia Selenity (Braşov)  
 
„Strădania de a scrie literatură pentru copii de foarte bună calitate este răsplătită cu fiecare nouă apariţie proprie de carte. Aga Lucia Selenity scoate la lumină, în dulcele grai moldovenesc, din eposs-breviarele sufletului său nobil, poveşti ce denotă fineţe, rafinament şi o mare acurateţe în transmiterea mesajului către cititori, fie ei mici, mari sau fără vârstă.  
 
Părtaşă la evenimente trăite sau pur şi simplu imaginate, scriitoarea braoveană construieşte un fir epic logic şi coerent, personajele sale umane sau animaliere fiind mai mult sau mai puţin magice, miraculoase, însă făcând corp comun (cu) şi aducând pete de culoare eposului în sine. Cu certitudine, fiecare următor volum al Agăi va scoate la lumină din sipetul cu poveşti, frumos intitulat Tâlcuiri moldoveneşti, noi şi noi cadre de feerie şi culoare, pline de inocenţă şi dedicate vârstei universale: COPILĂRIA”  
 
Gheorghe A. STROIA  
Editor  
10 martie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Gheorghe A STROIA - O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ, ÎN COLECŢIA EPOSS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”TRANDAFIRUL ALB” – VOL. AL II-LEA AL TETRALOGIEI ”TÂLCUIRI MOLDOVENEŞTI” DE AGA LUCIA SE / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 801, Anul III, 11 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!