CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 843 din 22 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

Gheorghe A. STROIA - O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA EXEGESIS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”POETUL ŞI PROZATORULMIHAI LEONTE TĂMĂDUITOR DE SUFLETE” DE LUDMILA BOLBOCEANU-GRAMA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În colecţia EXEGESIS a editurii ARMONII CULTURALE a apărut, de curând, ”POETUL ŞI PROZATORUL MIHAI LEONTE TĂMĂDUITOR DE SUFLETE” de prof. dr. LUDMILA BOLBOCEANU-GRAMA (Chişinău).  
 
Cu multă sârguinţă şi efort, tact didactic şi conştiinţă civică, paginile jurnalului epistolar al Ludmilei BOLBOCEANU-GRAMA sunt parte ale unei istorii în continuă adăugire, despre contemporani valoroşi, despre destine literare, despre oameni de înaltă ţinută artistică, morală şi cetăţenească.  
 
Prezentările şi modul de concepere al cărţii poartă amprenta unui didacticist, ce picură peste toate aceste subsidiare o notă personală, care conferă valoare jurnalului comentariilor critice „colecţionate”. Se poate spune că acest trio inedit poet-exeget-cititor este unul productiv, sinergic, demn de luat în seamă şi, de ce nu, de urmat, pildă vie spre creşterea şi îmbogăţirea limbii române cu mărturii despre oameni, eroi, fapte, ctitorii, creatori de bine şi de frumos şi, în completare, despre păreri ale cititorilor ce măsoară pulsul excursului literar. În această minunată trudă, se fortifică voinţa, caracterul, se definitivează portretul moral al creatorului, se învaţă – până la urmă, nevoia de a deveni OAMENI!  
 
Gheorghe A. STROIA  
Adjud  
aprilie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Gheorghe A. STROIA - O NOUĂ APARIŢIE LITERARĂ ÎN COLECŢIA EXEGESIS A EDITURII ARMONII CULTURALE: ”POETUL ŞI PROZATORULMIHAI LEONTE TĂMĂDUITOR DE SUFLETE” DE LUDMILA BOLBOCEANU-GRAMA / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 843, Anul III, 22 aprilie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!