AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: George Roca         Publicat în: Ediţia nr. 1178 din 23 martie 2014        Toate Articolele Autorului

 UMORISTUL DOREL SCHOR A DEVENIT „MAI... SERIOS ŞI MAI CUMSECADE”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
De curând, a apărut în colecţia Opera Omnia (2014) a editurii Tipo-Molodova din Iaşi, volumul „SĂ FIM SERIOŞI - UMOR CUMSECADE, EVREIESC" al scriitorului israelian de limbă română, Dorel Schor.  
 
Cartea, ediţie de autor, cuprinde cele mai reuşite scrieri ale sale. Este tipărită în format bibliofil şi conţine mai mult de 300 de pagini amuzante, selectate de alt umorist apreciat şi cunoscut, scriitorul român Mihai Batog-Bujeniţă, din Iaşi, directorul revistei „Booklook”.  
 
O prefaţă inteligentă şi distractivă a publicistului Roni Căciularu este completată de un interesant aparat critic, care se referă la precedentele nouă cărţi ale lui Dorel Schor, nelipsind nici referirile unor cunoscuţi literaţi români, israelieni şi spanioli, care au apreciat umorul fin şi de bună calitate al lui Dorel Schor.  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
UMORISTUL DOREL SCHOR A DEVENIT „MAI... SERIOS ŞI MAI CUMSECADE” / George Roca : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1178, Anul IV, 23 martie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 George Roca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Roca
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!