AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Geo Stroe         Publicat în: Ediţia nr. 1193 din 07 aprilie 2014        Toate Articolele Autorului

SIMPOZIONUL NAŢIONAL DE TERAPII NATURALE EDIŢIA A XX-A

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Academia Dacoromână şi Fundaţia Mirabilis club UNESCO  
organizează:  
 
A XX-a ediţie a  
Simpozionului Naţional de Terapii Naturale  
Alternative - Complementare  
 
Vă invită să participaţi cu o lucrare de cercetare ştiinţifică (experimentală) şi să ne confirmaţi participarea dvs.* printru-un rezumat de cca. 20 rânduri trimis prin e-mail, la adresa de mai jos. Având în vedere că este un Simpozion aniversar programul va fi special, cu invitaţi surpriză.  
 
Simpozionul se va desfăşura sub formă de:  
Conferinţe  
Workshop  
Stand de carte  
Postere*  
 
Data: sâmbată 28 iunie 2014  
 
Deschiderea lucrărilor : ora 09:00  
Locul desfăşurării: va fi anunţat la o dată ulterioara.  
 
Persoană de contactat:  
 
Dr. med. Elena ARMENESCU  
Tel: 0722/59.80.71  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
SIMPOZIONUL NAŢIONAL DE TERAPII NATURALE EDIŢIA A XX-A / Geo Stroe : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1193, Anul IV, 07 aprilie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Geo Stroe : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Geo Stroe
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!