AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Gabriel Stănciulescu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Numele meu este Gabriel Stănciulescu, lucrarea mea de referință este volumul de poezii intitulat „Dor de mamă, dor de părinți, dor...” , publicat în editura Pim, Iași. Lansare a avut loc in luna martie 2016.  
 
M-am descoperit pe mine și talentul meu, într-un moment dramatic al vieții: plecarea mamei mele dragi. Prin urmare, prezentul volum de poezii este un omagiu adus mamei, precum și tuturor părinților. În prima parte a volumului, denumită „Omagiu închinat părinților”, se pot resimți cu ușurință zbuciumul și tristețea din sufletul meu. În alte două secțiuni („Odă iubirii” și „Pamflete. Poezii diverse”) am abordat tematici diverse care își au izvorul în sensibilitatea mea lăuntrică, experiențele trăite, iubiri împărtărșite, lecții primite de la viață , dezamăgiri etc.  
 
În prezent, lucrez la pregătirea unui nou volum, iar poeziile mele sunt apreciate pe facebook https://www.facebook.com/gstanciulescu, precum si pe alte site-uri specializate (http://www.versuri-si-creatii.ro, http://poetii-nostri.ro, webcultura.ro, versuri.ro etc.). regasindu-se și pe www.google.com.  
 
Referinţă Bibliografică:
Gabriel Stănciulescu / Gabriel Stănciulescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2019, Anul VI, 11 iulie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Gabriel Stănciulescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriel Stănciulescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!