CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  FUEGO, UN TRANSPLANT DE TANDREŢE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

De vrei cu adevărat să faci ceva pentru românii de pretutindeni, apelează la Fuego. O personalitate în acelaşi timp puternică şi sensibilă, care îşi trage seva din frumuseţea sufletului romănesc orişiunde ar fi el în această lume. Are Fuego o căldură aparte în glas, o căldura ce te îndeamnă la confesiune, prietenie…Deopotrivă, în cântec ca şi la radio sau la televiziune, interpretul sufletelor noastre va fi mereu ”semănător de stele / Sub plugul de argint al Ursei Mari / În brazda cerului să înalţ castele / Un Paradis de trandafiri solari” (“Visul meu”, din volumul “Între anotimpuri”, semnat Rodica Elena Lupu)  

Paul Ciprian Surugiu - Fuegone încântă cu muzică de calitate.  

Ascultându-i cântecele îţi dai seama că Fuego cântă cu sufletul, folosind tehnici deosebite, care dau valoare şi personalitate mesajului către ascultător, acesta descoperind pe parcursul cântecului nu numai zbuciumul interior al interpretului ci şi mângâierea fină a aripii de înger care îi încântă mintea şi privirea.  

Interpret al melodiilor de muzică uşoară şi populară, promotor cultural, Fuego este o personalitate de seamă a muzicii româneşti contemporane nu numai prin talentul interpretativ ci şi prin volumul bogat al producţiilor muzicale pe care le prezintă publicului.  

Aştept alte CD-uri cu melodii interpretate de Fuego. Pe lângă faptul că îl admir, îmi oferă şi clipe plăcute pentru suflet şi inima. De aceea, întotdeauna îmi va face plăcere să îl ascult şi să îl văd . Pentru că are o personalitate puternică, pentru că este un om puternic, pentru că luptă pentru recunoşterea unor valori personale care, altfel, datorita vieţii / societăţii în care trăim plus răutatea caracteristică, ar trece neobservate.  

Intr-o lume în care totul se vinde şi totul se cumpără, generozitatea de care dă dovadă Fuego surprinde, intrigă şi emoţionează. Personalitate multilaterală şi complexă, el se ridică deasupra timpului şi reuşeşte să-şi dăruiască existenţa unui anotimp al muzicii. Fie că este interpret de muzică uşoară, de muzică populară, regizor al spectacolelor sale, moderator al emisiunilor sale de la televiziune, Fuego refuză efemerul şi caută să aşeze în fiecare cântec eternitatea. In roata norocului, destinul îi ţese multe concerte şi turnee din care se întoarce, ca dintr-un curcubeu, să ne spună din ce sunt făcuţi norii. Din ispita cunoaşterii muzicii, cântecul lui Fuego ne destramă în culori egale cu veşnicia.  

Intâlnirea cu Paul Ciprian Surugiu - Fuego e un transplant de tandreţe.  

Închei dorindu-i lui Fuego multă sănătate şi multe bucurii de ordin spiritual şi artistic, şi ajutor de la Cel de Sus.  

Mult succes şi numai de bine!  

Rodica Elena Lupu  

Referinţă Bibliografică:
FUEGO, UN TRANSPLANT DE TANDREŢE / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 658, Anul II, 19 octombrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!