AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Vocatii >  


Autor: Rodica Elena Lupu         Publicat în: Ediţia nr. 896 din 14 iunie 2013        Toate Articolele Autorului

Fuego – simplu - un artist!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sambata, editie speciala dedicata lui pe Favorit TV  
 

Artistul e pecetluit pe veci cu insemnatatea vocatiei sale. Indiferent de momentele in care cunoaste culmile succesului, ori alege sa devina o prezenta discreta, aparand doar in mediile in care ii este evidentiat talentul, menirea este cea care dicteaza parcursul, care construieste si darama, care aseaza, pas cu pas, prin munca si ambitie, ceea ce ulterior poti numi simplu. Un renume.  

Un renume a cladit in timp Paul Surugiu, in cei aproape 15 ani de activitate, fiind un destin amplu ce-a zămislit, prin talentul primit, prin munca susţinută de determinare si echilibru, o carieră solidă, durabilă şi un profil unic, care-i conferă credibilitate şi devotament din partea publicului său.  
Iar in ceas aniversar al carierei, emisiunea pe care o modereaza in fiecare sambata la Favorit TV, „Familia Favorit”, va prezenta o editie speciala, produsa de Valentina Herta, pe 15 iunie, incepand cu ora 21.00, in care il puteti revedea pe artist de la inceputul carierei sale pana in prezent, trecand prin cele mai semnificative momente, aducand in prim plan oamenii si tipologiile ce i-au modelat personalitatea, prezentand intreaga colectie de premii si distinctii.  
De asemenea, imagini de colectie vor vedea lumina difuzarii, imagini din perioada de inceput, precum si fotografii si amintiri din activitatea celui ce simte nota, transmiţând stralucirea prin vocea sa! Sincer şi retras, echilibrat şi decent, Fuego îşi continuă parcursul realizând proiecte ambiţioase atât în România, cât şi în Republica Moldova, acolo unde a cladit o poveste frumoasa, unind prin simtire, cele doua spatii istorice.  
Evoluând, Paul Surugiu nu concepe universul fără portative, conştientizându-şi astfel misiunea, cea de a împlini şi configura personalităţi, de aduna şi alina sufletul, de a făuri arta muzicii, prin glasu-i duios ce ascunde-n el melisme şi căldură, pasiune, onestitate şi trăire.  
Muzica, notele, ritmul pianului, acordurile calde îmi creionează existenţa, iar fiecare piesă compusă, interpretată de mine, are in spate o poveste frumoasă, transformată în vibraţii ale inimii pe înţelesul tuturor.  
Fiind una dintre minuni şi limbaj al sufletului, muzica e felul meu de a mă exprima, de a simţi că menirea-mi sortită are o finalitate dragă mie. Căci muzica, doar muzica, e timp sonor, rugă visată, pictură a orbilor şi poate, cea mai frumoasă formă de magie..."( Paul Surugiu – Fuego )  
Urmariti asadar, sambata, 15 iunie, de la ora 21.00, pe Favorit TV, o emiune in care veti putea descoperi parcursul celui ce astazi se poate prezenta singur, simplu, fara menajamente, ca fiind FUEGO - UN ARTIST!  
 
 
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Fuego – simplu - un artist! / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 896, Anul III, 14 iunie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!