CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Spiritual >  Frumuseţea, chipul sufletului
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Într-o lume în care sufletul e neglijat, frumuseţea fizică e realizată din bisturiu şi silicoane, dar asta e o frumuseţe artificială, rece…Adevărata frumuseţe izvorăşte din adâncuri, din farmecul Inteligenţei şi al Spiritului, din blândeţea şi gingăşia Inimii, din ochii strălucitori şi căldura zâmbetului. Sufletul e hrănit de Armonie, în lipsa ei, sufletul suferă şi tânjeşte după ea. Mă refer la tot ceea ce ne înconjoară,la Natură în primul rând. Protejând natura şi, tot cea a creat Dumnezeu, protejăm viaţa, ne protejăm pe noi înşine.  

Aceasta este frumuseţea profundă.  

Ridurile de pe faţa unui bătrân sunt precum râurile pe o hartă. Pe faţa lui poţi citi toată viaţa, cu bune şi cu rele. Fiind un supravieţuitor trebuie respectat. El a muncit,a luptat pentru prezentul fiului şi viitorul nepotului.  

Şi un copac cu noduri poate avea suflet, la fel şi un om cocoşat sau şchiop. Un copac ne poate spune mai multe în limbajul formei tulpinii şi coroanei sale, aspectului, vârstei şi culorii, în felul în care se prezintă individual.  

Referinţă Bibliografică:
Frumuseţea, chipul sufletului / Floarea Cărbune : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 780, Anul III, 18 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Floarea Cărbune : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Floarea Cărbune
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!