AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 230 din 18 august 2011        Toate Articolele Autorului

Eveniment editorial
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Eveniment editorial 
  
Lansrea Dicţionarului Ligii Scriitorilor Români 
  
Volumul I 
  
Joi, 25 august, a.c. la orele 17, la Cercul Militar din Cluj-Napoca, Sala Armelor, are loc lansarea primului volum al Dicţionarului Ligii Scriitorilor Români. Manifestarea se desfăşoară în cadrul şedinţei lunare al cenaclului literar ”Artur Silvestri “. 
  
Despre acest volum vor vorbi Anda Dejeu, autoarea dicţionarului, scriitorul Ion Vădan, directorul Editurii DACIA xxi, care a editat această amplă lucrare, prof.Antonia Bodea, preşedinta cenaclului, şi Al Florin Ţene, preşedintele Ligii Scriitorilor Români, care scrie în prefaţa Dicţionarului că această amplă lucrare biobibliografică este un instrument necesar în cunoaşterea activităţii Ligii, dar şi un mijloc de evaloare contributivă şi colectivă a tuturor membrilor, un bilanţ necesar şi binevenit. Prin membri Ligii Scriitorilor Români din străinătate, va fi cunoscută mai în profunzime cultura românească, parte integrantă a Culturii Europene şi Mondiale. 
  
Prof.Antonia Bodea 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Eveniment editorial / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 230, Anul I, 18 august 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!