CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 129 din 09 mai 2011        Toate Articolele Autorului

EVENIMENT APARIŢIE EDITORIALĂ: DICŢIONAR AL SCRIITORILOR ROMÂNI DE AZI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
● În noul dicţionar esenţial : DICŢIONAR AL SCRIITORILOR ROMÂNI DE AZI (din România, Basarabia, Bucovina de Nord, Banatul sârbesc, Europa Occidentală, Israel, America) – Editura Porţile orientului, Iaşi – 2011, sunt înregistraţi circa 2000 de scriitori români ai zilelor noastre. Acest op informativ este, practic, cea mai cuprinzătoare lucrare despre autorii timpului prezent, de la debutanţi foarte tineri, până la respectabile personalităţi octogenare şi nonagenare afirmate în lume literară din vatra limbii româneşti sau din diasporă. Ediţiile viitoare vor cuprinde, pe măsura completării băncii de date a editurii, alte nume de scriitori, precum şi noile opere beletristice ale autorilor de azi. Redacţia editurii aşteaptă, în continuare, fişele biobibliografice sintetice şi fotografiile creatorilor de literatură, începători ori consacraţi, care nu figurează aici sau în precedenta lucrare. 
  
● Volumul de faţă este ilustrat cu fotografii trimise de autori, de filialele teritoriale ale uniunilor de creaţie sau de muzeele literare, alcătuind evident o galerie a scriitorilor români din anii 2010. 
  
Iubitorilor de literatură (între care şi autorii cuprinşi) pot comanda acest volum pe e-mail, prin telefon sau poştă, ramburs: 
  
portileorientului@yahoo.com sau la  
  
fax: 0232-239.393, mobile: 0745-529.135, 0744-237.156, 
  
Editura Porţile Orientului,Of. Poştal Iaşi 12,  
  
Căsuţa poştală 2702, 
  
Şoseaua Nicolina, nr. 25, bl. 957, sc. A, et. 6, ap. 22, Iaşi, cod 700722. 
  
La o comandă de 4 exemplare se plătesc  
  
numai 3 exemplare (reducere 25%) 
  
Gheorghe A. Stroia 
  
Adjud, 9 mai 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
EVENIMENT APARIŢIE EDITORIALĂ: DICŢIONAR AL SCRIITORILOR ROMÂNI DE AZI / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 129, Anul I, 09 mai 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!