CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Vizual >  


Autor: Eva Defeses         Publicat în: Ediţia nr. 936 din 24 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

Eva DEFESES - ARTISTUL PLASTIC ROMEO NIRAM PREMIAT IN ISRAEL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cea de a V-a ediţie a Festivalului Românilor din Israel s-a desfăşurat în oraşul Tiberias, la sfârşitul lunii iunie, organizat de Asociaţia originarilor din România, sub egida Guvernului României şi cu participarea media a Televiziunii Române.  
 
Festivalul Românilor din Israel a fost creat în anul 2008 şi este susţinut de toată media românească din Israel, reunind an de an români şi străini din toate părţile Israelului într-unul din cele mai frumoasa oraşe: Tiberias. Ca şi în ediţiile precedente, Ediţia a V-a a reunit artişti, politicieni, oameni de afaceri şi celebrităţi din Israel şi România.  
 
In cadrul Festivalului, au fost decernate premiile Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfântul Ioan de Ierusalim artiştilor israelieni de origine română şi unor personalităţi care au contribuit la dezvoltarea relaţiilor culturale israeliano-române. Artistul plastic de origine evreiască Romeo Niram a fost distins cu acest premiu pentru contribuţia adusă promovării culturii române în afara graniţelor ţării şi pentru sprijinul acordat tinerilor artişti. Premiul a fost ridicat în numele lui Romeo Niram de un reprezentant al artistului, galeristul Antonio Calderón de Jesús. Pictorul Romeo Niram este şi fondatorul editurii Niram Art şi al „Espacio Niram” din Madrid, loc de desfăşurare a numeroase evenimente culturale şi artistice.  
 
Aceeaşi distincţie a fost primită de Colette Avital, deputat, Iuju Orenstein, director financiar al Muzeului Israel din Ierusalim şi Michael Harish, care a ocupat funcţiile de ministru al Industriei şi Comerţului, deputat al Parlamentului statului Israel, iar în prezent este preşedintele Partidului Muncii.  
 
Ambasadorul României în Statul Israel, Edward Iosiper a susţinut un discurs în care îşi exprima mulţumirea în ceea ce priveşte buna relaţie dintre România şi Israel.  
 
Prezentatoarea galei a fost cunoscuta actriţă Ramona Bădescu, în calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfântul Ioan de Ierusalim. Scopul organizatorilor este de a dezvolta un parteneriat între instituţiile din România şi operatorii culturali, mediul de afaceri, mediul academic şi mediile administrative din Israel, în vederea consolidării relaţiilor bilaterale.  
 
Eva DEFESES  
D.E.F.E.S.E.S. Fine Arts Agency  
Reprezentant Editura Niram Art  
Madrid, Spania  
iulie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Eva DEFESES - ARTISTUL PLASTIC ROMEO NIRAM PREMIAT IN ISRAEL / Eva Defeses : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 936, Anul III, 24 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Eva Defeses : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Eva Defeses
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!