CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Marin Voican Ghioroiu         Publicat în: Ediţia nr. 97 din 07 aprilie 2011        Toate Articolele Autorului

EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O CARTE EXPLOZIVĂ, lansată pe 07 Aprilie a.c. la hotel Royal 
  
Fiind în postul Sfintelor PAŞTE, distinsul politolog gen.br.(r) Gheorghe Dragomir ne-a oferit o carte de excepţie "EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT"printr-o confesiune de credinţă : 
  
"Dedic această carte martirilor care de-a lungul secolelor au pătimit şi agonizat în IISUS HRISTOS încercând prin lupta lor să trezească în sufletele semenilor PUTEREA CREDINŢEI ÎN DUMNEZEU." 
  
Dacă poporul român a fost cuprins de frenezia „entuziasmului spontan” în Decembrie 1989, şi a aruncat cu ură haina (c o m u n i s m u l u i, un experiment diabolic prin care se ajunsese la degradarea „omului multilateral dezvoltat) zdrenţuită pe care o purtase aproape o jumătate de secol, astăzi este înfăşurat în cârpele murdare ce i le-a oferit un capitalism sălbatic întronat de către cei ce driguiesc treburile statului, sărăcind ţara prin cârdăşie cu cei străini de neamul nostru, interesaţi în a ne transforma în consumatorii "produselor expirate şi depreciate calitativ şi moral", racile fără precedent în istoria României postrevoluţionare, sunt demascate de ilustrul scriitor Gheorghe Dragomir, care ridică perdeaua fumurie a unei politici dezastruase, făcând ca ţara noastră să fie datoare pentru o jumătate de secol (sumă ce se apropie foarte repede de astronomica cifră de 100 de miliarde de Euro).  
  
Autorul face o analiză amănunţită a conflictelor politico-religioase dintre statele europene şi lumea islamică, vine cu ideii constructive în ceea ce priveşte strategia geopolitică şi geoeconomică în zonele Mării Negre, Asia Centrală, Marea Caspică, Orientul Mijlociu, şi trage un semnal de alarmă: "Nu a fost de ajuns pentru Europa cele două războaie mondiale care au decimat milioane ve vieţi omeneşti, nu ne putem mobiliza ca oameni întru credinţa Mântuitorului ca şi această criză economică să fie stopată pentru a nu ami face victime, nu pot oamenii politici ca să înţeleagă odată pentru totdeauna că viaţa ne-a fost dată de bunul Dumnezeu, iar acest dar nepreţuit să-l apere, să acorde atenţie mai mare celor care se zbat în sărăcie şi lipsuri, roşi de foame, îmbătrniţi de timpuriu, bolnavi şi lipsiţi de asistenţă medicală şi medicamente".  
  
Civilizaţia viitoare, ne avertizează eminentul politolog, expert politico-militar gen. Gheorghe Dragomir, va fi spiritualizată sau războinică? Pentru a învinge ochiul diavolului "BANUL"care a luat mintea la mai marii ţărilor ce compun această minunată uniune statală a Europei, "cred că a venit timpul să să înţelegem pe Dumnezeu care vrea ca O M U L să devină o fiinţă perfectabilă, este chemat la desăvârşire", găim slovă înţeleaptă a autorului în cuvântul său şi un îndemn de adevărat patriarh:  
  
OMULE, "I-aţi toiagul de pelerin şi alocă-ţi timp pentru o călătorie în interiorul tău pentru a descoperi cine eşti şi încotro te îndrepţi". 
  
Citiţi această carte cu stiloul în mână. Printre paginile ei veţi cunoaşte un adevărat prieten care o să vă dea sfaturi, şi va trebui să vi le notaţi, ori să le dăltuiţi în inimile domniilor voastre ca pe nişte învăţăminte rare. Vă asigur că veţi găsi lucuri de care nu aţi auzit şi învăţăminte ce vă vor ajuta în viaţa de toate zilele. 
  
Domnule gen. Gheorghe Dragomir, autor al acestei cărţi (bine venite la timpul potrivit pentru un popor sărăcit), primiţi din partea celui care vă preţuieşte şi vă stimează... cele mai sincere şi cordiale salutări, suces în continuare. Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă. 
  
În loc de e p i l o g. 
  
Când am terminat de citit această carte “EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT” a d-lui gen (br) r. GHEORGHE DRAGOMIR, pe drept spus “explozivă” cum se arată în titlul ce ne face cunoscută lansarea ei, mi-am dat seama că în acest loc pe care-l iubim, fiind patria unde ne-am născut (un picior de plai, o gură de rai şi noi fără grai), cei ce au urmat au învăţat cu sârguinţă de la „ciumaţii dictatori” că poporul trebuie minţit şi înşelat prin congrese foarte dese, şi de aceea am scris eu o mică poezie ca să întregesc tabloul vremurilor din ziua de azi. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
EUROPA CU CAPUL ÎN STELE ŞI TRUPUL ÎNSÂNGERAT / Marin Voican Ghioroiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 97, Anul I, 07 aprilie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Marin Voican Ghioroiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marin Voican Ghioroiu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!