CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1103 din 07 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

ERATĂ- de Ionuţ ŢENE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ionuţ Ţene – Notă Erată la cartea antologie “Din stampe, Clujul ... ” 
  
În Ajunul Crăciunului am primit cadou cartea antologie “Din stampe, Clujul ... ”. Fiind ocupat cu pregătirea şi apoi cu sărbătoarea Naşterii Domnului am răsfoit şi citit cartea imediat după Crăciun şi am avut surpriza neplăcută să observ că două texte despre Mihai Beniuc şi Petre Ţuţea, care nu îmi aparţin, au apărut publicate dedesubt cu semnătura mea. La fel e publicată şi o poezie în pagina de oglindă a textului despre Mihai Beniuc care nu îmi aparţine. Am scris imediat editurii să corecteze greşeala de editare şi tehnoredactare şi le-am transmis coordonatorilor antologiei acest lucru. Situaţia e neplăcută deoarece apare semnătura mea: Ionuţ Ţene fără acordul meu în carte şi sub trei texte care nu îmi aparţin. Despre Mihai Beniuc şi Petre Ţuţea am scris de-a lungul anilor texte originale, care nu au fost preluate în antologie de coordonatori şi editură. La fel am publicat şapte volume de versuri originale. 
  
În concluzie, în cartea antologie “Din stampe, Clujul”, Editura Napoca Nova, 2013, s-a publicat numai un articol original, care îmi aparţine, despre Constantin Daicoviciu, celelalte texte publicate, fără acordul meu şi cu numele meu sub acestea, despre Beniuc, Ţuţea şi o poezie nu îmi aparţin. Consider toată această “întâmplare!?”o greşeală gravă de tehnoredactare şi editare făcută de editori şi coordonatori, care îmi aduce mari prejudicii de imagine. 
  
Ionuţ Ţene, Articol publicat pe NapocaNews.ro 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
ERATĂ- de Ionuţ ŢENE / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1103, Anul IV, 07 ianuarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!